Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Gemini /Blíženci
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 165.dl Blíženci
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.01.21 - Pátek
esk premira:
2007.04.27 - Pátek
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
165
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
811
Kd epizody:
SG-811
Pidno dne:
30.04.2009, 09:07:41
Zmna dne3:
30.04.2009, 09:07:41
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Loï Prometheus s novými asgardskými motory se pøipravuje k letu na Atlantis. Daniel by rád letìl s nimi, ale O’Neillovi se ho nechce pustit. Brána se aktivuje s nejasným kódem, který døíve patøil Carterové a žádá o vyslání sondy. Na obraze se objeví Samanthina dvojnice, kterou vyrobil z replikátorù “Pátý“. Žádá SGC o pomoc, protože prý chce být znièena, O’Neill je naklonìn žádosti vyhovìt, ale Carterová si chce nejprve s dvojnicí promluvit a získat co nejvíc informací. Navrhuje k tomu použít stanovištì Alfa a generál souhlasí. Dvojnice je umístìna do cely a Samantha s ní hovoøí pøes televizi. Pøedpokládá, že dvojnice musela Pátého èasem opustit, pokud je její osobnost totožná s její vlastní. Pátý pùvodnì izoloval nìkteré vzpomínky a city dvojnice, aby si ji udržel, a postupnì jí je poskytoval. Vzpomínky se jí postupnì vracely samy, i když byly jen implantované. Dvojnice Pátého nakonec opustila, ale bojí se, že si pro ni pøijde a galaxii obsadí. Dokázal uzpùsobit sebe i ostatní replikátory kromì dvojnice proti disruptoru, takže je proti nìmu imunní.

Carterová ví, že musí kontaktovat Thora a požádat ho o pomoc pøi pøestavbì disruptoru. Teal‘c chce po dvojnici informace o stavu replikátorù, ta ale tvrdí, že se musela odpojit od ostatních, aby mohla uniknout. Znovu žádá Teal’ca, aby ji zabil, a ten je skoro pøipraven jí vyhovìt, když ho Carterová zastaví. Pøesvìdèuje dvojnici, že musí pokraèovat, a chce si nechat ukázat, co jí Pátý udìlal. Dvojnice jí pøedvede vizi, jak s Pátým prochází bránou na Zem a zabíjí osazenstvo SGC vèetnì O‘Neilla. Carterová jí nabízí ochranu a chce informace o modifikaci replikátorù proti disruptoru. Teal’c Carterovou odvolá k rozmluvì a dvojnice sama v cele naváže tajnì spojení s Pátým, které témìø nelze detekovat. Sdìluje mu, že postupnì získává dùvìru Pozemšanù.

Carterová s dvojnicí zkoumají schéma disruptoru, které vyèetl Thor z mysli generála O‘Neilla. Pátý má k dispozici slušné vìdomosti z technologie Antikù, díky níž dokázal zajistit imunitu replikátorù vùèi disruptoru. Dvojnice však tvrdí, že použitou šifru jí Pátý nesvìøil z obavy ze zrady. Kdyby po šiføe pátrala subprostorem, Pátý by ji mezitím objevil. Carterová jí slíbí ochranu, pokud rozluští šifru pøed jeho pøíchodem, v opaèném pøípadì ji znièí. Dvojnice se pokouší šifru v replikátorské “síti“ najít a odpojit se døív, než ji Pátý najde. Mezitím mají být provedeny pokusy s disruptory za pomoci satelitù. Dvojnice se pokouší analyzovat disruptor, když dojde k aktivaci brány stanovitì Alfa – Thor je pøipraven umístit satelit na geosynchronní orbitu nad základnou; do nìj by mìl být umístìn program, který získá dvojnice.

Dvojnice sdìluje Carterové, že Pátý ji objevil a do dvou hodin dorazí. Šifru však stále ještì nenašla. Ve skuteènost (jak sdìluje Pátému v dalším tajném kontaktu) novou šifru sama vytváøí a chce Pozemšany pøimìt, aby modulaci zbranì zmìnili podle jejích pokynù. Pátý se však bojí reakce lidí, zejména generála O’Neilla.

Generál se skuteènì obává dalšího vývoje, chce nechat dvojnici zabít a základnu evakuovat. Carterová však pøedpokládá, že Pátý by stejnì neodletìl, protože by chtìl využít místní technologie jako Goa’uldi. Pokud dvojnice staèí šifru izolovat, bude ještì možno disruptor modifikovat.O’Neill jim dá hodinu, ale obává se, zda Carterová není s dvojnicí pøíliš spojená. Chce po Teal’covi aby v pravou chvíli vìc dokonèil, a ten ho ujišuje, že Carterová pøi plnìní povinností nezklame. Dvojnice objeví šifru a stahuje ji. Chce nahrát data do poèítaèe stanice pøímo (doslova – vsune do nìj ruku). Teal’c je na obìžné dráze a chystá se vypustit sondu. Pátý se blíží a dvojnice ho ujišuje, že lidé nic netuší.

Teal’c vypustí satelit na orbitu a dvojnice dokonèuje program. Replikátoøi se blíží a Carterová nahrává program do satelitu. Nedá se to však stihnout vèas, takže naøizuje evakuaci. Teal’c chce dvojnici zabít, ale Carterová se bojí, že Pátý modulaèní šifru zmìni; chce ji proto vzít s sebou. Dvojnice opìt naváže spojení s Pátým a ujišuje ho, že ji lidé nezabijí. Technik zaznamená vysílání – satelit støílí na loï replikátorù a znièí ji. Dvojnice skuteènì pracovala proti Pátému, ale pøitom pøedstírala tajnou spolupráci s ním. Teal’c vystøelí na dvojnici, ale disruptor je neúèinný a dvojnice se jej zmocní. Stáhne Carterovou s sebou do komunikaèního prostoru se zrychleným èasem, v nìmž døíve hovoøila s Pátým. Dìkuje Samantì, že jí umožnila prostudovat antireplikátorský disruptor a stát se tak proti nìmu imunní. Ve skuteènosti žádná šifra neexistovala, až ji nyní vytvoøila dvojnice a zajistila tak všem replikátorùm imunitu proti disruptorùm. Pøitom se chtìla Pátého zbavit a Pozemšany k tomu využila, aby mohla vést replikátory sama. Potom vypne energii na základnì a zastaví tím autodestrukci. Jde do místnosti s bránou a nezastaví ji ani støelba. Carterová s Teal‘cem ji chtìjí zastavit, ale dvojnice ovládání zablokovala, pøi rvaèce si nechá utrhnout ruku (která se vzápìtí rozsype) a bránou projde. Carterová dopraví zbytky na Zemi - ty se nemohou aktivovat a ani tak ukázat, jak si dvojnice zajistila imunitu proti disruptoru. O’Neill ujišuje Carterovou, že to, co se stalo, není její vina. Ta si tím však není jistá, protože dvojnice jednala na základì její osobnosti a tak pøivedla replikátory do galaxie.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 318 krt
vygenerovano za: 0.10827208 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)