Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Citizen Joe /Obèan Joe
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 169.dl Obèan Joe
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.02.18 - Pátek
esk premira:
2007.05.04 - Pátek
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
169
Dl v serii
15
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
815
Kd epizody:
SG-815
Pidno dne:
30.04.2009, 19:03:19
Zmna dne3:
30.04.2009, 19:03:19
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

O’Neill má na chatì dalšího nezvaného návštìvníka – neznámého muže, který na nìj namíøí pistoli a vyèítá mu, že mu Jack zkazil život.

Pøed sedmi lety. Mìstský holiè Joe nakupuje na trhu. Jeho pozornost upoutá malý èerný kámen. V okamžiku, kdy jej vezme do ruky, má náhle vizi týmu SG-1, jak vchází do brány. Pøesto se rozhodne kámen koupit. Po holení uloží peníze ke kameni a má opìt vizi – sleduje Apophise a jeho syna Klorela na kosmické lodi, když se blížila k Zemi. Pøíbìhy o O’Neillovi zaèíná záhy vyprávìt doma rodinì. Jeho manželka Charlene ovšem sci-fi pøíliš neholduje. Joe vypráví o Goa’uldech a Jaffech i svým zákazníkùm v holièství, kteøí jsou z toho hodnì zmatení. Pokusí se spojit pøímo s O’Neillem, ale nedostane k tomu možnost. Pouze vyrozumí, že O’Neill skuteènì existuje. Veèer vypráví malému synovi pøíbìh o Teal’covì rodinì.

Pøes šesti lety. Joe líèí, jak se O’Neill po vytoèení osmého symbolu dostal k Asgardùm. Chce synovi povídat o Reetou, ale manželka ho žádá, aby své vyprávìní ponìkud omezil – ne každému se líbí poslouchat v holírnì stále o SG-1, stejné je to i s dalšími lidmi ve mìstì. Navrhne mu, aby pøíbìhy sepsal a vystavil je v holírnì jako èasopisy. Joe píše o výletu SG-1 èasem do roku 1969, bdí však kvùli tomu dlouho do noci. Pošle povídky do newyorského vydavatelství, které je ale odmítne.

Pøed tøemi lety. Joeùv dospívající syn upozoròuje otce na TV seriál “Èerví díra“, který ve skuteènosti natoèil mimozemšan Martin podle skuteèných pøíbìhù SG-1. Joe se domnívá, že mu byly ukradeny jeho nápady. Seriál ale byl po prvním díle pro nízkou sledovanost zrušen. Joe chce v holírnì vyprávìt o hrozící srážce s asteroidem, kterou SG-1 odvrátilo, zákazníci ho však už nechtìjí poslouchat. Pøestávají k nìmu chodit a Joe zavírá døív, aby mohl doma psát pøíbìhy o Hvìzdné bránì, i když ho manželka žádá, aby definitivnì pøestal. Joe však nejasnì tuší, že jde o pøíbìhy ze skuteènosti, a odmítne to. Zjistí, že mu manželka kámen vzala, a zuøivì jej požaduje nazpìt. Nakonec jej v odpadcích najde a vize pokraèují výjevem odchodu "povzneseného" Daniela po jeho "smrti" ozáøením.

Joe obdrží dopis od letectva, které mu odmítne zprostøedkovat schùzku s O’Neillem. Známí ho vyzývají, aby se s ním pokusil pøesto sejít. Ten se však obává, že by ho NID rychle zlikvidovala, i když ho ostatní kvùli tomu mají za blázna. Sleduje Jacka v Baalovì zajetí, kde ho povznesený Daniel vybízí, aby ho následoval. Nadšenì jde sdìlit manželce, že se Daniel vrátil, ta ovšem právì odjíždí se synem ke své matce. V holírnì píše Joe další z øady dopisù O‘Neillovi, na které nikdy nedostal odpovìï – jeho pomocník Gordie odchází domù – o Joeovy služby už nikdo nemá zájem, obchody stojí a i Gordie odchází. Joe dopis nakonec roztrhá.

V noci sleduje další výjevy – Danielùv návrat, boj s Anubisem ve stylu Hvìzdných válek, O’Neillovo zranìní.

Pøed rokem. Joe se s manželkou sejde v parku a omlouvá se jí za to, co zpùsobil. Chce ji usmíøit dùkazem o O’Neillovì existenci podle fotografie z novin i dalších èlánkù, které mají doložit pravdivost pøíbìhù o SG-1. Jeho žena mu nevìøí a doporuèuje, aby navštívil psychiatra. Joe však právì v duchu sleduje boj v Antarktidì a témìø ji nevnímá. Charlene rozzlobenì odchází.

Joe zkrachoval, jeho obchod je na prodej. Nemá už co ztratit, proto sebere pistoli a jede za O’Neillem na jeho chatu. Zbraò je ovšem falešná a generál ho snadno vyleká pravou pistolí. Má Joea za blázna, ten mu ale vylíèí podrobnosti z jeho života i èinnosti.

O’Neill se nechá pøesvìdèit a vezme ho do SGC, kde se holiè se všemi nadšenì pøivítá. Carterová zjistí, že Joe má gen Antikù a vize prožíval prostøednictvím kamene. Daniel pøinese naprosto stejný kámen; oba pocházejí ze sady, nalezené na planetì s kvantovým zrcadlem, vedoucím do paralelních dimenzí. Zdá se, že kameny jsou ve skuteènosti komunikaèním zaøízením Antikù, umožòující vidìt události na velké vzdálenosti. O’Neill pøi katalogizaci kamenù vzal jeden z nich do ruky a aktivoval jej. Joe vnímal události z jiných planet pøedevším tehdy, kdy O’Neill o nich psal zprávy; proto mu šlo psaní pøíbìhù tak snadno. Carterová si uvìdomí, že spojení muselo být obousmìrné a O’Neill musel vidìt rovnìž vidìt výjevy z “druhé strany“ – a generál potvrdí, že skuteènì i on mìl vize z holièova života (pøitom ho ovšem nepoznal, když nìmu vtrhl!!). O’Neill si už ani nevzpomíná, že by se o tom nikdy nezmínil, ale považoval to za vítané uvolnìní uprostøed rušného života.

Joe se opìt schází s Charlene v parku. Ta mu oznamuje, že se chce rozvést, ale Joe ji prosí, aby chvilku poèkala. K lavièce pøichází ve slavnostní uniformì generál O’Neill a potvrdí jí, že všechny Joeovy vize byly pravdivé.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 437 krt
vygenerovano za: 0.11590314 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)