Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Avatar /Nebezpeèná hra
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 160.dl Nebezpeèná hra
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.08.13 - Pátek
esk premira:
2007.04.20 - Pátek
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
160
Dl v serii
6
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
806
Kd epizody:
SG-806
Pidno dne:
29.04.2009, 09:00:56
Zmna dne3:
29.04.2009, 09:00:56
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Bránou prochází vylepšený Anubisùv voják, zabíjí vše kolem sebe a zasáhne i O’Neilla. Teal’c se zmocní zbranì jednoho z padlých a vetøelce zlikviduje. Probere se v køesle, kde doktor Lee zkoušel nový typ simulace. Teal’c tvrdí, že virtuální realita je pøíliš snadná. Doktor Lee by rád, aby Teal’c hrál simulaci jako poèítaèovou hru a program by se uèil od nìj, protože je závislý pøedevším na podvìdomí uživatele. Carterová pøipraví propojení simulátoru s externí obrazovkou, která umožní prùbìh hry sledovat. Poznatky by mìly být využity pro skuteèný výukový program. Lee upozoròuje, že v prùbìhu hry nebude možno Teal’ca odpojit. Bude-li však Teal’c zabit, hra se “resetuje“ a zaène znova. Køeslo se odpojí po dokonèení hry, nebo pokud Teal’c aktivuje bezpeènostní pojistku – neboli v simulaci dobìhne k výtahu a vyjede na povrch.

Teal’c se ocitne ve høe (vèetnì poèítaèové grafiky). Støetne se s Anubisovým vojákem, je zabit a pocítí bolest i v reálném svìtì v køesle. Naštìstí nemùže køeslo vyslat skuteènou smrtící ránu. Hra bìží znovu, Teal’c jde do prostoru brány a voják ho zabije zezadu, když mluví s umírajícím O’Neillem. Ve tøetím kole jsou už vojáci dva a Teal’ca opìt zabijí. Leeho i Carterovou zneklidòují Teal’covy biologické údaje.

Pøivolaný doktor Carmichael konstatuje zvýšenou hladinu adrenalinu. Teal’c ve høe zjistí, že zbranì jsou proti vetøelcùm neúèinné, a žádá Carterovou o pomoc. Ta se chce dostat k èipu modulace frekvence ve své laboratoøi. Tam je pøekvapí voják, Teal‘c ho zabije a spouští se autodestrukce základny. Na chodbì zabije Teal’c druhého vojáka. Carterová zastaví autodestrukci. Hrozba byla eliminována, ale hra kupodivu nekonèí ani se neresetuje. Zøejmì se stále uèí od Teal’ca, který chtìl co nejvíc realismu a porážka tøí vojákù je pro nìho nepostaèující. Zvenèí hru pøerušit nelze a Teal‘c jen tak bezpeènostní pojistku nezapne – to by znamenalo vzdát se.

Ve høe Teal’c upozoròuje na ošetøovnì Daniela a Carterovou, že na základnì se zøejmì skrývají další vojáci. Je mu jasné, že hra pokraèuje dál, a øíká svým druhùm, že jsou jen souèástí simulace, ale ti mu nevìøí. V tu chvíli se opìt aktivuje autodestrukce SGC. Carterová je odøíznutá od systému a nemùže ji vypnout. Základna vybuchne a hra se opìt resetuje…

V reálném svìtì má Teal‘c pøíliš rychlý tep a vysoký tlak. Doktor Carmichael se obává, že Teal’covi èasem dojde adrenalin a selže mu krevní obìh.

V dalším kole hry Teal’c Carterovou pøedem varuje, že musí vyøadit autodestrukèní systém, protože Anubisovi vojáci jej budou chtít využít ke znièení základny. Získá modulaèní èip, zneškodní dva vojáky a hledá tøetího. Ten ho zaène týrat a Teal’c utíká k výtahu, aby simulaci ukonèil. Neocitne se však na povrchu, ale opìt v prostoru brány a hra zaèíná znovu – zøejmì ohodnotila Teal’covu osobnost, která se nikdy nechce doopravdy vzdát, a adekvátnì reaguje. Odpojit ho nelze a jediným øešením je vítìzství ve høe, která je však stále tìžší. Doktor Carmichael mu podá adrenalin, Teal’c hraje dál. S Carterovou opìt zneškodní dva vojáky a termografickým senzorem pátrá po tøetím, vybaveném maskovacím zaøízením. Podaøí se mu ho zneškodnit, objeví se však problém s naquadahovým generátorem ve skladu. Byl nastaven na zpìtnou smyèku a hrozí, že se pøetíží. Teal‘c jej chce odeslat bránou. Davise [Harrimana] však uprostøed vytáèení omráèí zat’nik’atelem Daniel, kterého ovládl Goa’uld. Generátor se pøetíží a opìt reset…

V dalším kole Teal’c vùbec nezasahuje a voják projde kolem nìho bez povšimnutí. Aktivuje se autodestrukce…

Cyklus se neustále zrychluje, k resetùm už dochází témìø okamžitì. Carterová v reálném svìtì uvažuje o použití disku s otiskem Teal‘covy mysli z doby, kdy pøed šesti lety sedìl v obdobném køesle. O’Neill lituje, že Teal’covi nelze ve høe pomoci zvenèí. Doktora Lee napadne pøipojit druhé køeslo a poslat do simulace dalšího èlovìka. Bojí se ale, aby se pomocník nedostal do stejných problémù jako Teal‘c. Carterová chce využít dvousekundového zpoždìní odezvy v køesle. Pokud by byl pomocník pøipojen bez použití rekordéru, vìdìl by o dvì sekundy døív, co se stane. Daniel se pøipojí a vstoupí do hry. První kontakt nedopadne dobøe – Teal’c Daniela støelí v domnìní, že je Goa’uld. Ve tøetím kole pøekvapí Daniel Teal’ca v laboratoøi, ale ten ho neposlouchá a znovu støelí. V dalším kole Daniela Teal’ca omráèí zat’nik’atelem a pøesvìdèuje ho, že je skuteèný a hraje stejnì jako on. Teal’c nakonec uvìøí, ale už nedoufá v úspìch. Daniel využívá “prekognice“ a varuje Teal’ca pøed vojáky. Pøesto ho jeden pøekvapí, dojde k resetu a Teal‘c dostane zástavu srdce. Carmichaelovi se ho podaøí resuscitovat. Daniel s Teal’cem jsou v laboratoøi, dovnitø vtrhne voják a Daniel ho zneškodní. Na jedné køižovatce Teal’c úmyslnì nezastøelí druhého vojáka, protože v pøedchozích kolech právì vždy na tomto místì pøilákal tøetího. Jde o odvrácení pozornosti a Goa’uldi zatím znièí SGC autodestrukcí nebo pøetížením generátoru. Mìní se i totožnost goa’uldského hostitele. Daniel s Teal‘cem prchají pøede dvìma vojáky, které ale zlikviduje O’Neill ve høe. Teal‘c bìží ke generátoru, najde u nìj Carterovou a podezírá ji, že je Goa’uld, Zdá se však, že jím byl zneškodnìný Siler. Všichni vèetnì generála na sebe míøí zbranìmi a generátor se pøetìžuje. Teal’c Carterové nakonec uvìøí a nechá ji generátor vypnout, Siler ale vstává a zaène støílet. Teal’c ho zabije a tak zvítìzí – hra konèí a on i Daniel se probírají v køesle do skuteèného svìta.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 183 krt
vygenerovano za: 0.113307 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)