Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Reckoning I. /Poslední boj, èást 1.
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 170.dl Poslední boj, èást 1.
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2005.02.25 - Pátek
esk premira:
2007.05.07 - Pondìlí
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
170
Dl v serii
16
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
816
Kd epizody:
SG-816
Pidno dne:
30.04.2009, 19:09:39
Zmna dne3:
30.04.2009, 19:09:39
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

K Vládci Soustavy Yu/Ti pøichází ženský Baalùv posel a pøesvìdèuje ho, aby se Baalovi podøídil. Vylepšení Baalovi strážní náhle pøivedou do jednací místnosti Samanthu Carterovou, jejíž nákladní loï byla zajata poblíž stanice. Baalova vyslankynì podezírá Yua, že je s Carterovou domluven, ta však náhle starého Goa’ulda zavraždí. Stejnì tak naloží se všemi v místnosti – je to ve skuteènosti dvojnice replikátorù.

SG-1 spolu s Bra’tacem se chystají na útoènou akci, která má pomoci svobodným Jaffùm proti Goa’uldùm. K jejich lodi se blíží cizí hat’ak.Vystøelí na nì a nièí jim štíty, lodní zbranì jsou neúèinné. Posádka se chystá uniknout transportními kruhy k místní bránì, když se na palubì objeví replikátoøi. Daniel bìhem støelby zmizí v transportním paprsku, ostatní musejí uprchnout.

Do SGC pøichází Jacob Carter a oznamuje, že replikátoøi zahájili válku s Goa’uldy. Pomocí sítì rozmístìné Tok’ry sleduje Baalovy lodì a prùbìh bojù. Vrací se Carterová s Bra’tacem a Teal’cem; pøedpokládá, že její dvojnice chce získat od Daniela informace o technologii Antikù, které získal v dobì, kdy byl ‘povznesený‘. Bra’tac na poradì sdìluje, že øada vzbouøených Jaffù se bez ohledu na možný trest vrací ke svým bývalým goa’uldským pánùm z obavy pøes invazí replikátorù. O’Neill o vývoji událostí informuje Thora. Teal‘c trvá na tom, že je nutné zaútoèit hned, než by si Goa’uldi mohli pøivlastnit zásluhy za pøípadnou porážku replikátorù; chce proto dobýt posvátný chrám na Dakaøe.

Thor transportuje Carterovou na svou loï, kde má dále pokraèovat ve výzkumu replikátorù. Carterová chce navodit subprostorové spojení mezi paží, která zùstala na Zemi po její dvojnici, a ostatními replikátory, aby objevila šifru v jejích komunikaèních datech. Mezitím Teal’c s Bra’tacem vysvìtlují O‘Neillovi, že dobytí Dakary jako nejposvátnìjšího místa Jaffù bude mít pro jejich druhy klíèový význam a definitivnì dokáže, že Goa’uldi nejsou bohové. Dakara je hluboko v Baalovì teritoriu, nyní však je chrám zranitelný, protože jeho lodì musejí bojovat s replikátory.

Na lodi replikátorù chce Samanthina dvojnice od zajatého Daniela informace a provádí hloubkový sken jeho pamìti. Bra‘tac a Teal’c se snaží váhající Jaffy pøesvìdèit, aby zaútoèili na chrám na Dakaøe. I pøes velké riziko se je nakonec podaøí pøesvìdèit.

Jacob Carter navrhuje poslat prostøednictvím Tok’rù Baalovi zprávu, aby se zatím stáhnul, což poskytne jeho dceøi víc èasu na pøípravu zbranì. O’Neill se obává, že by se Baal mohl stáhnout právì na Dakaru, Carter ale trvá na tom, že postup replikátorù je nutné zpomalit, než bude zbraò vyvinuta. Baal kontaktuje Zemi prostøednictvím svého hologramu a chce vìdìt, jaké má proti replikátorùm prostøedky. Carter je ochoten poradit, ale Jack ho zastaví – není ještì ochotný Teal‘ca obìtovat.

Carterová je pøipravená navázat subprostorové spojení s ostatními replikátory. Thor zjistí rozmístìní replikátorù v galaxii. Jaffové se blíží k Dakaøe a objeví jen jeden hat’ak na orbitì. Baalovi Jaffové jsou odzbrojeni. Baal doporuèuje Anubisovi stáhnout síly, ale ten ve své aroganci odmítne. Daniela mezitím na replikátorské lodi navštíví Oma Desala a øíká, že si bude muset vybrat, až ho dvojnice po získání informací zlikviduje.

Carterová hlásí, že se jí podaøilo izolovat šifru, která zajišuje replikátorùm imunitu vùèi disruptorùm, a Thor provede odpovídající úpravu zbraní. Pro otestování disruptoru je ale tøeba napadnout nìkolik izolovaných lodí a není jisté, co se replikátoøi bìhem pokusù se subprostorem sami dozvìdìli. Oma žádá Daniela, aby otevøel svou mysl a pøipravil se tak na povznesení.

Thor vyzkouší zbraò na jedné goa’uldské lodi zajaté replikátory a vyøadí její systémy z provozu. Pøiletí však druhá loï, která se úpravám staèí pøizpùsobit, a Thor musí prchnout. Baal sleduje, jak si Anubis pøivlastní noví tìlo jednoho Jaffy a pøijme zprávu, že se rebelští Jaffové zmocnili chrámu na Dakaøe. Baal má pøíkaz pøemístit bojovou flotilu k nim a jednou provždy je zlikvidovat. Daniel Jackson se ve své vizi dovtípí, že s ním nemluví Oma, ale dvojnice – ta už ale v jeho mysli staèil najít, co hledala.

Thorova loï se blíží k Zemi, ale nìkteré systémy selhávají - dostali se na ni replikátoøi. Thor Carterovou pøes její protesty vrací zpìt do SGC a odlétá do bezpeèí, aby nemohl nikoho svou lodí ohrozit. Jaffové dostávají zprávu, že se Baal vrací na Dakaru; nejvìtší výzvou bude posvátný chrám udržet. Replikátorská dvojnice se Danielovi vysmívá, že ho ‘všemocná‘ Oma nepøišla zachránit, a ukáže mu maketu antické stavby na Dakaøe, kterou našla v jeho mysli a kde je zbraò, která by ji mohla skuteènì znièit. Baal opìt kontaktuje O’Neilla, poví mu o zbrani na Dakaøe a chce, aby ji pozemšané znièili, než jeho flotila dorazí. Tvrdí, že zbraò by zahubila nejen replikátory, ale všechno živé v galaxii – a pøežil by pouze Anubis.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 240 krt
vygenerovano za: 0.17337418 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)