Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Zero Hour /Hodina H
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 158.dl Hodina H
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2004.07.30 - Pátek
esk premira:
2007.04.18 - Støeda
ada:
8
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
158
Dl v serii
4
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
804
Kd epizody:
SG-804
Pidno dne:
28.04.2009, 22:33:18
Zmna dne3:
28.04.2009, 22:33:18
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SGC se pøipravuje na pøíjezd prezidenta, který má do pìti dnù navštívit základnu. Seržant Davis [Harriman] hlásí, že SG-8 chce pøivést z mise místní rostlinnou formu života. Pøedstavuje O’Neillovi jeho nového pomocníka s administrativou, Marka Gilmora. Ten ovšem ve své nové kanceláøi okamžitì komusi telefonuje s tím, že generál nic netuší o jeho úkolu. Daniel oznamuje, že objevili planetu se základnou, která patøívala Anubisovi a Baal ji dosud neobjevil. Teal’c dostal od místních Jaffù zaøízení umožòující vstup. O’Neill chce však tým zajišovat a odkládá prùzkum na pøíští den. Na základnu pøichází obchodní delegace dvou Amranù k jednání. Mají však tìžké vzájemné spory a nejsou ochotni ke kompromisu. Generál je zavøe do spoleèné místnosti s tím, že je propustí, až se budou chovat rozumnìji. Doktor Lee ukazuje O’Neillovi dovezenou rostlinu, která ponìkud povyrostla. Druhý den expedice vyráží bránou, O‘Neill ponechává oba Amrany stále zavøené. Rostlina se rozrùstá po celé laboratoøi, nebo prudce reaguje na viditelné svìtlo.

Tým SG-1 míøí k základnì a ponechává SG-3 hlídat bránu. Je však náhle uvìznìn transportními kruhy a kamsi pøenesen. Nad bránou pøeletí na goa’uldský al-kesh, velitel SG-3 podává zprávu na Zemi a O’Neill vysílá záložní týmy jako posilu.

Rùst rostliny se vymyká kontrole a nepomáhají ani plamenomety. Využívá ventilaèních šachet k šíøení spór a nedá se zastavit. Brána se neplánovanì aktivuje, objevuje se Baalùv hologram a sdìluje, že tým SG-1 zajal a chce jej vymìnit za Camula, který získal na Zemi azyl.

Do návštìvy prezidenta zbývají tøi dny. SG-1 není k nalezení a ani Tok’rové nic neobjevili. O’Neill nechává dopravit Camula do SGC a pøipravuje tým k výsadku. O’Neill chce od Camula vìdìt, proè ho chce Baal získat. Camulus ho varuje, že Baal zajatce stejnì na Zemi nevrátí. Gilmor proti vydání Camula protestuje, ala marnì. O’Neill zavede Camula pøed otevøenou èerví díru a naposledy po nìm žádá informace; v poslední chvíli ho ale nechá odvést zpìt do cely. Camulus však sám upozoròuje, že pro nìj na Zemi není bezpeèno a Baala nic nezastaví. Prozradí generálovi polohu planety s jakýmsi zaøízením Antikù, kterou chce pravdìpodobnì od Camula získat i Baal. O’Neill píše na notebooku dopis Hammondovi a vzpomíná si, jak mu jeho funkci sám pøíliš neusnadòoval. SG-3 se vrací s neaktivním zaøízením z planety Antikù: jedná se ve skuteènosti o ZPM, na 50% dosud nabité energií. V SGC vypadne dodávka elektrického proudu; rostlina zøejmì pronikla do vedení. Doktor Lee doporuèuje prozatím udržovat jen minimální osvìtlení – než pøijde na to, jak dostat rostlinu pod kontrolu. Ovládání brány je odpojeno a adresu nelze vytoèit ani ruènì.

Dva dny do Hodiny Nula. O’Neill je probuzen po desetiminutovém spánku – volá Baal a požaduje Camulovo vydání. O’Neill mu vysvìtluje, že nemohou adresy vytáèet, a drze se mu vysmívá. Baal prodlouží lhùtu o další den. Velení zvažuje použití jedu proti Goa‘uldùm, který dostali od Tok‘rù, to však problém SG-1 neøeší. Camulus chce vìdìt, co tým na jím oznaèené planetì našel, a dožaduje se propuštìní. Lee se chystá použít proti rostlinì gama záøení. O’Neill uvažuje o zrušení návštìvy prezidenta a píše Hammondovi svou rezignaci, v tu chvíli se však opìt zapne proud a Gilmor hlásí, že podle doktora Leeho byla rostlina kompletnì znièena a vytáèení adres opìt funguje. Generál se chystá Camula odeslat, na telefonát doktora Leeho však vytáèení zastaví. Ten zjistil, že donesené ZPM je pastí a pøi zapojení na køeslo jako zdroj energie by zpùsobil obrovský výbuch, který by mohl znièit celou Zemi; právì proto chtìl Camulus tak rychle odejít. Camulus se pøizná a O’Neill mu navrhuje, aby pomocí podstrèeného ZPM zabil Baala. Ten odchází s vojáky na jinou planetu, kde mají poèkat na SG-1. Carterová se svým týmem se ale s nimi nevrací.

Jeden den do Hodiny Nula. Plukovník Reynolds si vyžádá generála do prostoru brány. Tam jsou shromáždìny všechny týmy a vyjadøují O’Neillovi svou plnou podporu. O’Neill se pøesto chystá v civilu k odchodu, náhle se však brána aktivuje zvenèí, volá Carterová a žádá o otevøení iris. O’Neill odmítá, protože byli v rukou nepøátel a není si jistý, zda jsou jejich kódy dosud bezpeèné. Daniel však odpovídá, že vùbec v Baalovì zajetí nebyli, uvízli na Anubisovì základnì a Jaffové je èekali u východu. Generál nechává otevøít iris a SG-1 probìhne bránou. Na Anubisovì základnì tým nic nenašel.

Carterová už je ve slavnostní uniformì a vyjadøuje obavy, zda postupovala správnì. Generál ji uklidòuje a slibuje výborné hodnocení. Carterová si pøeèetla Leeho zprávu a v jednom s ním nesouhlasí - výbuch by znièil nejen Zemi, ale celou Sluneèní soustavu. Baal by to mohl využít jako zbraò. Nìco podobného si ale uvìdomil i O’Neill a proto dal Camulovi s sebou namísto ZPM s bombou vyèerpaný energetický zdroj z Antarktidy. Dá se èekat, že Baal za to Camula urèitì nepochválí… Gilmor sdìluje generálovi, že odjíždí a že byl v SGC na základì zvláštního povìøení od prezidenta – mìl “provìøit“ O’Neillovy velitelské schopnosti. Pro generála to však není žádným pøekvapením, dozvìdìl se to už od Hammonda. Gilmor si O’Neillovy práce vysoce cení a bude o tom informovat i prezidenta. Ještì oznamuje, že taktika s Amrany a jejich uvìznìním se vyplatila – jsou mnohem ochotnìjší vyjednávat. O’Neill s Gilmorem odcházejí vstøíc prezidentovi a nepøedaná rezignace zùstává na stole.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
155. dl
´´Mikita Andy´´
156. dl
´´Mikita Andy´´
157. dl
´´Waring William´´
158. dl
´´Woeste Peter F.´´
159. dl
´´Woeste Peter F.´´
160. dl
´´Wood Martin´´
161. dl
´´DeLuise Peter´´
162. dl
´´Wood Martin´´
163. dl
´´Mikita Andy´´
164. dl
´´DeLuise Peter´´
165. dl
´´Waring William´´
166. dl
´´Mikita Andy´´
167. dl
´´Gereghty William´´
168. dl
´´Mikita Andy´´
169. dl
´´Mikita Andy´´
170. dl
´´DeLuise Peter´´
171. dl
´´DeLuise Peter´´
172. dl
´´Mikita Andy´´
173. dl
´´DeLuise Peter´´
174. dl
´´DeLuise Peter´´

Peteno: 242 krt
vygenerovano za: 0.25093889 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)