Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu Something Wicca This Way Come
Všechno zlé pro něco dobré usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 1.díl Všechno zlé pro něco dobré
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1998.10.07 - Středa
Řada:
1 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
1
Produkční číslo:
1498704
Délka dílu:
42 min.
Přidáno dne:
01.06.2009, 20:26:58
Změna dne:
01.01.1970, 01:00:01
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah- staré(2008):

Phoebe Halliwellová se po ztrátě zaměstnání vrací ke svým sestrám Prue a Piper do San Franciska. Během první noci v babiččině (nyní už jejich) domě objeví Knihu Stínů, ze které přečte kouzlo na oživení magické síly sester. Druhého dne sestry objevují své nové schopnosti- Phoebe dokáže předpovídat budoucnost, Piper zastavuje čas a Prue dokáže hýbat předměty. Stali se čarodějkami a právě ty musí bojovat proti silám temna...

Obsah:

Phoebe se vrací z New Yorku do San Francisca za svými sestrami Prue a Piper. Piper ji vřele přivítá, ale Prue jejím příjezdem není zrovna nadšená, věří totiž, že Phoebe zapříčinila rozvrat jejího vztahu s Rogerem. Ještě ten večer si Phoebe a Piper hrají se starou spiritistickou tabulkou a najednou se ručička na desce začne sama od sebe pohybovat a postupně ukáže slovo půda.
Phoebe se vydává právě na půdu, kde nachází Knihu stínů, rodinnou čarodějnickou knihu, ze které přečte zaříkadlo a aktivuje tak jejich magické schopnosti, které do teï spaly. Celou noc si Phoebe v knize čte a zjišžuje, že se sestrami jsou skutečné čarodějky, a že od této chvíle jejich schopnosti budou přitahovat všemocné zlo. Druhý den sestry skutečně začnou objevovat své síly: Piper z ničeho nic zastaví čas a díky tomu získá pracovní místo v restauraci, Prue v rozčílení nevědomky způsobí pár nepříjemností svému protivnému zaměstnavateli ( je to právě její bývalý snoubenec Roger), ještě před tím než podá výpověï a Phoebe má při jízdě na kole vidění a díky tomu zachrání dva mladíky před srážkou s autem tím, že se sama vrhne pod auto. Utrpí lehčí zranění ruky a je odvezena do nemocnice. Sem pro ni přijíždí Prue a potkává tu svou lásku ze střední školy, inspektora Andyho. Phoebe vysvětlí Prue co se stalo, ale ona jí nevěří, alespoò do té chvíle než sama na vlastní oči uvidí, že dokáže pohybovat věcmi pomocí mysli. Mezi tím Piper zjišžuje nepříjemnou skutečnost- její přítel Jeremy, se kterým chodí už šest měsíců je ve skutečnosti zaklínač, který chce všechny tři sestry zabít a získat tak jejich schopnosti. Piper utíká domů za sestrami a poví, co se stalo. Phoebe v Knize stínů najde kouzlo, které by mělo Jeremyho zničit, ale při úklidu pomůcek se dotkne mísy a má vidění, že kouzlo nezabralo. Chtějí utéct z domu, ale je pozdě, Jeremy se dostal až sem. Utečou na půdu, kde si v poslední chvíli spojí ruce a začnou dokola opakovat zaříkadlo, které bylo napsané na spodu spiritistické desky. Díky tomu se jim podaří Jeremyho zničit.

Číslo
Název
Režie
1. díl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. díl
John T. Kretchmer
3. díl
Ellen S. Pressman
4. díl
Richard Compton
5. díl
Nick Marck
6. díl
Robert Ginty
7. díl
Gilbert Adler
8. díl
James A. Contner
9. díl
Richard Denault
10. díl
Mel Damski
11. díl
Kevin Inch
12. díl
James L. Conway
13. díl
Les Sheldon
14. díl
James A. Contner
15. díl
John T. Kretchmer
16. díl
John Behring
17. díl
Richard Compton
18. díl
Kevin Inch
19. díl
Craig Zisk
20. díl
Elodie Keene
21. díl
James Whitmore Jr.
22. díl
Les Sheldon

Přečteno: 454 krát
vygenerovano za: 0.09563684 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)