Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu That 70´s Episode /Návrat
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 17.dl Návrat
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.04.07 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
17
Dl v serii
17
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398016
Pidno dne:
28.02.2011, 22:28:38
Zmna dne3:
1298928518
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Jako každý rok přinese ctitel Halliwellovic babičky do domu květiny. Když chce jako pokaždé květiny upustit na zem, Piper ho zmrazí a květiny zachytí. Ctitel chodí vždy ve stejný čas když odbývají hodiny, protože ví,že Piper má schopnost zmrazovat čas a počítá kolikrát slyšet hodiny odbýt. A protože ho Piper zmrazila, neslyšel tolik úderů kolik měl a tím zjišťuje že se sestrám obnovily jejich schopnosti.
Oznámí jim že čekal dlouho na to až sestry vyrostou a obnoví se jim jejich schopnosti a teï chce jejich moc a napadne je. Sestry zjistí že proti jejich moci ho chrání prsten. Nicholas jim sám řekne, že kdysi donutil jejich matku, aby prsten začarovala, aby ho chránil před silou rodiny Halliwellových. Phoebe se podaří přirozenou silou Nicholase shodit se schodů, uniknou na půdu a tam se zamknout, aby našly v Knize stínů nějaké kouzlo. Najdou jen Kouzlo pro návrat do minulosti. Nemají jinou volbu a tak ho užijí, aby se od matky dověděly proč mu dala prsten na ochranu a jak ho přemoci.
Babička Penny i matka Patty Halliwelovi si myslí, že jsou zlé čarodějky a tak je zpočátku napadnou. Pak sestry prokážou, že jsou jejich děti z budoucnosti a přišli pro pomoc. Patty dosud neví, že je těhotná a čeká Phoebe. Phoebe poprvé vidí svoji matku živou a pokusí se jí zanechat vzkaz kdy maminka umře a jak se zachránit. Nakonec však zjistí, že osud se nedá oklamat a dopis matce v minulosti nenechá. Maminka jim vysvětlí, že Nicholas chtěl zabít nenarozenou Phoebe a chtěl jen ochranu proti budoucím čarodějkám Halliwelovým, proto mu matka musela dát kouzelný prsten. V minulosti se také dozví, že už jako malé děti uměli čarovat, ale ze strachu před Nicholasem a jemu podobným Bábi jejich moc na dlouhá léta uspala, než Phoebe znovu přečetla obnovující zaklínadlo.
Sestry pomohou mamince v minulosti prsten odčarovat a vrátí se do budoucnosti do stejného času. Nicholas nic netuší a vrhne se proti nim v domnění, že ho chrání prsten. Před sestrami se otevře kniha na straně, kterou tam babička dodatečně dopsala na zničení Nicholase. Přečtou jej a Nicholas se propadne do pekla.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 166 krt
vygenerovano za: 0.2720139 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)