Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Wicca Envy /Závist
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 10.dl Závist
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.01.13 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
10
Dl v serii
10
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398009
Pidno dne:
28.02.2011, 19:39:48
Zmna dne3:
1298918388
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Prue a Phoebe se vrací z velkého nákupu a překvapí Piper s Leem, jak si to jdou do pokoje oddávat se milostným hrátkám. Později se Prue jde převléci do svého pokoje, kde se zjeví astrální tělo Rexe, jejího šéfa. Rex ji vnucuje myšlenky a tím ji dokáže ovládat. Nařídí Prue, aby ze svého kufříku vyndala svůj diář a uložila ho do svého stolu, jenže Prue si jen má myslet, že ukládá diář, ve skutečnosti ji Rex donutil, aby nevědomky ukradla z aukční síně velice vzácný diadém. Další den jde Prue do práce, kde je vše vzhůru nohama, kvůli podivné krádeži diadému. Doprovází jí i Phoebe a potkají Rexe a po krátkém rozhovoru se oba domluví na schůzce. Prue se však tohle "rande" její sestry a jejího šéfa očividně nelíbí a navíc se dozvídá, že případu krádeže se ujímá Andy a jeho kolega Morris.
Prue se ocitá na policejní stanici, protože ji Rex pověřil, aby spolupracovala s vyšetřovateli. Při rozhovoru má Prue pocit, že je podezřelá, ale Andy jí ujišťuje, že je to jen klasický postup. Morris je však jiného názoru a Prue podezřívá.
Další den je v domě sester Halliwellových poněkud dusno, Rex totiž poslal květiny pro Phoebe se vzkazem, že jí brzo sežene práci. Prue to vadí, protože si chce vše, co souvisí s její prací, držet co nejdále od rodinného krbu. Najednou se však objeví Andy a Morris s povolením k prohlídce domu. Oba pak prohledávají pokoj Prue. Několikrát skoro diadém najdou, ale Piper vždy zmrazí čas a ukradený předmět pokaždé přemístí. Nakonec už to Phoebe nevydrží a diadém odnese na půdu. Andy a Morris nic nenašli a odchází z domu. Rexe tato skutečnost rozzuří, protože vše co se kolem Prue děje je součást plánu, který upletl se svou ïábelskou společnicí Hannah, jak získat sílu tří. Kvůli nezdaru se proto oba rozhodnou zvýšit sázku. Mezitím se Prue se svými sestrami dovtípí, že se je někdo snaží zničit pomocí magie a první jméno, které přijde Prue na jazyk je právě Hannah. Vzápětí přichází do místnosti Leo a ptá se jestli může jít opravit umyvadlo a když odejde, Phoebe prohodí ironickou poznámku, zda někoho napadlo, že by mohl být zaklínač. Hned nato však Leo přichází na půdu a ukazuje se, že není jen obyčejný údržbář, má totiž nadpřirozené síly a s jejich pomocí prohledává celou půdu. Vyruší ho Piper, ale Leo se vymluví, že zde hledá nějaké dráty na opravu světla. Také Piper řekne nemilou skutečnost, a to, že brzo bude muset opustit město a vrátit se domů, což je prý hodně daleko.
Večer jde Phoebe na večírek, na který ji pozval Rex. Když však dojde na určenou adresu, dozví se, že hostem je pouze ona. Ještě před tím, než vstoupila do místnosti, Rexovo astrální já jí namluvilo, že uvidí okázalé apartmá. Ve chvíli, kdy už je Phoebe v místnosti, Rex odejde do kuchyně, kde prý připravuje nějakou pochoutku. Ve skutečnosti to však byla jen záminka, aby mohl zmizet a znovu použít schopnost astrální projekce, pomocí které Phoebe přesvědčí, že má vidění, ve kterém je Prue honěna mocným zaklínačem. Phoebe má strach o svou sestru a rychle odejde. Prue je jako obvykle v práci až do noci a spolu s nočním hlídačem jsou tam již sami. Prue pak napadne, že by si mohla najít nějaké informace o Hannah a Rexovi z počítače v kanceláři Hannah, ale když zadala obě jména do vyhledávání, nic nebylo nalezeno. V tu chvíli se opět objeví Rexova astrální projekce a přesvědčí Prue, že jí honí mocný zaklínač a nasměruje ji do skladu, kde už vrcholí plán proti sestrám - Hannah totiž zabila hlídače a vše zařídila tak, aby všechny důkazy směřovaly proti Prue. Přijíždí policie a Prue zatýká. Phoebe a Piper pak jdou za Rexem do apartmá a chtějí ho požádat o pomoc. Když však do místnosti vstoupí, zjistí, že apartmá je zcela prázdné, bez nábytku, bez všeho. Phoebe na podlaze najde svou rtěnku, kterou tam před tím nechtěně upustila, a dojde jí, že Rex je zaklínač a dokonce si uvědomí, že používá schopnost astrálního cestování. Obě sestry pak spěchají za Prue do vězení a pomocí Pipeřiných sil jí vysvobodí. Když však spěchají pryč, Rex je vyfotí a požaduje po sestrách, aby se vzdaly svých schopností pomocí jednoho kouzla z Knihy stínů. Také jim podá malou lucernu, která má jejich síly zachytit a tu mu pak mají předat. Rex jim také slíbí, že jakmile to udělají, zařídí, aby obvinění vůči Prue byla stažena. Sestry se rozhodnou, že to udělají. Použijí kouzlo na odebrání kouzelné moci a lucernu s odejmutou mocí odnášejí do aukční síně, přesně podle pokynů. Mezitím si Andy projíždí informace o všech zaměstnancích Bucklednu a zjistí, že praví Rex i Hannah jsou ve skutečnosti mrtví a ti současní, jsou podvodníci.
Zaklínači Rex a Hannah se však nechtějí spokojit jen s mocí čarodějek, ale chtějí je i zabít. Proto se Hannah promění v pantera a chce sestry roztrhat, ale ve chvíli, kdy chce skočit na Prue, Piper zmrazí čas. Sestry nechápou, co se stalo, protože schopnosti jim byly odejmuty. Neztrácí však čas a Prue přesune Rexe na místo, kde stály ony, takže, když se vše opět rozhýbalo, Hannah nechtěně zabila jeho. Společně s Rexovou mrtvolou pak umírá v pekelných plamenech.
Sestry netuší, že ten, kdo jim vrátil síly byl Leo. Použil totiž svou moc a přenesl síly z lucerny zpět do Knihy stínů a tím také navrátil schopnosti čarodějkám, protože jejich moc pochází právě z této knihy. Prue se pak rychle vrací do věznice. Přichází za ní Andy a oznamuje jí, že obvinění bylo staženo, protože nyní jsou podezřelými Hannah a Rex. Sestry si pak prohlíží Knihu stínů a nechápou, jak to, že se jim síly vrátily. V tu chvíli přichází Leo, aby se rozloučil s Piper. Prue pak s Phoebe a Piper vytrhnou z Knihy stínů stránku s kouzlem na odebrání sil a spálí ji se slovy "čarodějky na věky". Mezitím, co tak činí, Leo odchází z domu, proměòuje se v modré světlo a odlétá od venkovních dveří.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 176 krt
vygenerovano za: 0.12715292 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)