Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Dead Man Dating /Rande s duchem
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 4.dl Rande s duchem
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.10.28 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
4
Dl v serii
4
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398005
Pidno dne:
22.02.2011, 21:29:11
Zmna dne3:
1298406551
Dlka dlu:
42 min.
Obsah:

Blíží se narozeniny Prue. Andy ji zve na malý výlet a sestry pro ní připravují oslavu, jenže Prue své narozeniny slavit za žádnou cenu nechce. Shodou náhod slaví narozeniny i jeden mladík, Mark, z čínské čtvrti, ale v jedné odlehlé uličce je přepaden nějakými muži, zabit a jeho tělo je spáleno. Markův duch, který vystoupil z jeho těla jen vyděšeně kouká co se to s ním děje a nechápe, proč to ti muži udělali.
Ráno se Piper a Phoebe domlouvají na tajné oslavě pro svou sestru. Prue přichází a oznamuje jim, že přemýšlí o Andyho nabídce. Piper a Phoebe se jí to snaží okatě vymlouvat, protože naplánovaný výlet je v době, kdy má být oslava. Prue pochopí o co Piper a Phoebe jde a upozorní je, že nesnáší překvapení a žádnou oslavu nechce. Phoebe pak odchází na pracovní pohovor, chce totiž získat nějaké peníze, aby mohla zaplatit dárek. Má se stát senzibilkou v hotelu, pohovor zvládne a místo dostane. Piper však v novinách uvidí zakroužkovaný inzerát a pochopí, čím si teï Phoebe vlastně vydělává. Jde proto do hotelu, kde její mladší sestra pracuje a chce jí vynadat, protože svou moc využívá veřejně. Jejich rozhovor však přeruší Markův duch, který hledá skutečného senzibila, který by mu mohl pomoci. Obě sestry si však myslí, že je to jen nějaký opilec a snaží se ho odehnat. Piper pak z hotelu odchází a nemůže se Marka zbavit. Najednou však uvidí, jak skrz Markovo tělo projede kolo a ona pozná, že mluví pravdu. Mark ji pak odvede na místo, kde ho zabili. Cestou ji vysvětluje, proč tolik spěchá - podle čínské legendy je totiž právě svátek otevření bran pekel, doba, kdy strážce brány Jama loví duše zemřelých, aby je mohl vzít do pekla. Když dojdou k mrtvému tělu, objeví se Jama, ale Piper ho zmrazí a oba utečou. Piper pak zavolá policii a oznámí, kde se nachází tělo zavražděného. Doma pak Marka představí svým sestrám a vysvětlí jim ,co je zač.
Další den jde za jeho matkou, ale s překvapením zjistí, že ji policie o Markově smrti neinformovala. Doma pak vidí v televizi jak policie našla Markovo tělo ,ale myslí si, že patří zločinci jménem Tony Wong, muži, který Marka zabil. Čarodějky hned pochopí, že Marka zabil proto, aby jeho tělo pak vydával za své a policie už po něm přestala pátrat. Phoebe má vidění, ve kterém vidí, že se Tony právě nachází v nějaké skladišti. Mark tam spolu s Piper jdou. Piper Zmrazí Tonyho a všechny jeho kumpány a Tonyho pak vyfotí s novinami, ve kterých je článek o jeho úmrtí. Všichni však rozmrznou dříve než Piper zmizí, sice jim stačí ujet, než ji chytí, ale Tony si napíše poznávací značku jejího auta. Piper pak odnese fotografii, na kterou napsala i to, že ten mrtvý je Mark, na policii. Tony se chce Piper pomstít, protože zmařila jeho plány a díky poznávací značce, kterou si poznamenal, zjistí, kde bydlí a unese ji. Prue, Phoebe a Mark se hned vydávají do skladiště. Sestru pak zachrání díky svým schopnostem a vyděšený Tony prchá ven, kde už na něj ale čeká policie. Tony je zastřelen a jeho duch, který vystoupí ze svého těla je lapen Jamou. Jama si chce vzít i Marka, ale sestry se za něj postaví a Jama ho nechá být.
Na svém pohřbu se Mark rozloučí se sestrami Halliwellovými a pak odchází s duchem svého otce, který si přišel pro svého syna. Piper si uvědomí, jakou smůlu má na muže - nejdříve si začne se zaklínačem Jeremym a teï se zamiluje do mrtvého.
Doma na Prue čeká překvapení, tajný večírek se přece jen koná a ona je nakonec ráda, že své narozeniny může oslavit.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 184 krt
vygenerovano za: 0.23859692 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)