Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Dream Sorcerer /Èarodìj snù
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 5.dl Èarodìj snù
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.11.04 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
5
Dl v serii
5
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398002
Pidno dne:
22.02.2011, 21:55:44
Zmna dne3:
1298408144
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Prue, Piper a Phoebe jsou v Quake, když tu najednou servírka donese drink pro Prue a to i přes to, že si ho neobjednala. Dozví se, že je od jakéhosi muže, který sedí opodál. Prue však drink odmítne a pošle ho muži zpět. Zklamaný mladík chce pozvat alespoò onu servírku, aby si spolu někdy někam zašli, ona však uvidí, že muž je vozíčkář a slušně ho odmítne.
Toho večera si jde mladá dívka, servírka, lehnout a má sen o muži z Quake, ale v tom snu může chodit. Chvíli spolu tančí a pak muž dívku shodí z veliké výšky a ona umírá - ve snu i ve skutečnosti. Její podivné úmrtí vyšetřuje Andy.
Piper je v Quake a přichází za ní rozzářená Phoebe. Našla totiž kouzlo v Knize stínů, pomocí kterého si mohou přivolat ideálního partnera, navíc se dá kouzlo kdykoli zrušit. Obě tedy kouzlo vyzkouší. Ten stejný večer má Prue telefonát od muže z Quake, který ji zve na rande, ale ona ho opět odmítá. Pak se chce jít vykoupat, ale usíná ve vaně a má stejný sen jaký měla mrtvá servírka. Naštěstí ji však Piper probudí dřív něž také zemře. Prue se pak druhý den ráno snaží vysvětlit Piper co se stalo, ale ona ji nevěří. Z rozhovoru je vyruší vysoký svalovec a hned za ním přiběhne Phoebe s jeho trikem v ruce - jejich kouzlo vyšlo.
Mezitím si Andy se svým parťákem lámou hlavu nad několika případy smrti, kdy ženy, které spaly ve svých postelích, byly nalezeny mrtvé a se zlámanými kostmi, jako kdyby skočily z dvacátého patra.
Zatímco si Phoebe skvěle užívá se svým novým milencem, Piper se vše vymyká z rukou. Dostává jednu nabídku za druhou a už neví, co má dělat. Nakonec si však přece jen domluví rande s jedním z nápadníků, ale skončí to katastrofálně.
Andy a Darryl jdou do ústavu, kde se zkoumá spánek. Přišli sem nejen proto, že všechny oběti zemřeli ve spánku, ale proto, že zde pracuje Berman, muž z Quake, který se dvěma z obětí chodil. Ale při výslechu nic nezjistí. Berman pak opět vstoupí do snu Prue, která usnula v práci. Chce ji zase shodit, ale ona ho bodne nožem na dopisy, který stačila sebrat ze svého stolu. To ho ještě víc rozzuří, ale Prue opět zachrání náhoda, zazvoní totiž telefon. Prue se pak podívá na nůž, kterým „čaroděje snů“ bodla a uvidí krev. Díky tomu zjistí, že i on je ve snech zranitelný. Mezitím Andy Darrylovi vysvětluje svou teorii o vraždách. Myslí si totiž, že Berman zabíjí ženy, které ho odmítnou, pomocí snové projekce, které se týká i Bermanův výzkum.
Phoebe a Piper si uvědomí, že jejich kouzlo se vymklo kontrole. Při jejich debatě je vyruší telefon. Volá Prue a svým sestrám poví vše o dalším Bermanově pokusu o vraždu. Chce jet okamžitě domů a prosí sestry, aby na ni skrz telefon mluvily, protože je vyčerpaná a má strach, že usne. Do domu Halliwellových však vtrhne zhrzený milenec Phoebe a odežene dívky od telefonu. Prue usíná a vybourá se. Prue je převezena do nemocnice, upadne do bezvědomí a Berman si ji opět najde v jejím snu. Phoebe a Piper jdou do nemocnice a neustále na Prue mluví a dodávají ji odvahu. Prue je ve snu uslyší, čímž nabere tolik síly, aby mohla použít svou moc. Pomocí svých schopností Bermana shodí ze střechy, ze které měla být sama shozena. Mezitím se Andy a Darryl dostanou do ústavu, kde Berman pracuje a chtějí ho zatknout. On však zrovna prochází pokusem a spí. Andy trvá na tom, aby byl za každou cenu probuzen, protože věří, že se opět chystá někoho zabít, jenže Bermana už neprobudí - je mrtev.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 238 krt
vygenerovano za: 0.16462994 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)