Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu From Fear to Eternity /Strach
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 13.dl Strach
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.02.10 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
13
Dl v serii
13
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398012
Pidno dne:
28.02.2011, 21:31:42
Zmna dne3:
1298925102
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

V předvečer pátku třináctého nakupují Prue a Phoebe v okultním obchodě nějaké amulety. Prodavačka je náhle upozorní, že už by ráda zavřela. Prue se diví, protože by mělo být otevřeno až do jedné hodiny ráno. Prodavačka jí však vysvětlí, že vždy zavírá před půlnocí než nastane pátek třináctého, navíc obě sestry upozorní, že vždy jednou za třináctset let dochází ke spojení veškeré negativní energie a ten den právě přišel. Ještě před tím však nechá Phoebe, aby se zapsala do seznamu a tím získala nárok na slevu a mezitím podává Prue pozvánku na čarodějnický sraz.
Když Prue i Phoebe odejdou, v obchodě se objeví démon a zhmotní prodavaččin největší strach - je téměř zasypána v sutinách svého zboží zaživa. Prodavačka umírá strachy.
Démon pak přichází k seznamu a pomocí svých schopností si zjišťuje, čí jména patří skutečným čarodějkám.
Ráno se Piper probírá amulety, které jí sestry koupily a zároveò vede žhavou diskusi s Phoebe o tom, kdy Prue naposledy řekla „Miluji tě“. Pak přichází i Prue a sestry společně usedají k šálku kávy u kterého rozvíjí další diskusi - Prue a Phoebe se snaží Piper rozmluvit její přílišnou pověrčivost. Poté Phoebe odchází na pracovní pohovor a Piper spěchá do práce. Když vychází z domu, potkají Andyho, který jde za Prue, aby si ji vyslechl ve věci vraždy mladé prodavačky (Přišel sem, jelikož Prue byla jako poslední zapsaná ve výkazu plateb). Protože Prue napadne, že by mohlo jít o démona, jde na půdu a listuje Knihou stínů. Zjistí, že prodavačka měla pravdu - démon strachu, Barbas, se zjevuje jednou za třináctset let vždy v pátek třináctého a snaží se do půlnoci zabít třináct svobodných čarodějek, aby byl osvobozen z podsvětí a používá k tomu to, že u čarodějek zhmotní jejich nejsilnější obavy, tím ochromí i jejich moc a ony jsou bezbranné.
Odejde za Piper do Quake, aby jí řekla co zjistila a hned potom spěchá za jistou Zoe, ženou, která byla uvedená na pozvánce na čarodějnický sraz jako kontakt a zprostředkovatelka, aby ji varovala a doufá, že díky ní se dozví i o dalších čarodějkách, aby mohla varovat i je. Přichází však pozdě, Zoe je mrtvá.
Phoebe se mezitím uchází o pracovní místo v realitní kanceláři SWA a místo získá, má to však jeden háček, zaměstnavatelka jí totiž žádá, aby kryla její nevěry.
Andy je v bytě Zoe a vyšetřuje její vraždu, když tu se dozví, že posledním, kdo ji navštívil byla Prue. Spolu s Morrisem jede do domu Halliwellek. Prue se zrovna sprchuje, když se objeví Barbas a chce Prue utopit, Prue má totiž největší strach z vody a to od té doby, co se její máma utopila. Prue začne naštěstí křičet, což uslyší Andy a Morris, kteří právě přichází k domu a tím, že vtrhnou dovnitř, démona vyruší
Do domu přiběhne i Phoebe, protože v práci měla předtuchu o napadení své sestry. Andy i Morris odchází a Prue a Phoebe se jdou znovu podívat do Knihy stínů, kde je napsáno, že démona porazí pomocí nejsilnější moci.
Piper se po celou dobu nachází v restauraci, kde připravuje večírek pro pověrčivé, seznamuje se zde s Lukasem, ale celý den se Piper potýká se smůlou a ani tato příležitost k novému vztahu jí nevyjde, jelikož Lukase odradí její přílišná pověrčivost.
Phoebe se setkává s manželem své šéfové a protože mu nechce lhát o nevěře jeho manželky, podává výpověï. V zápětí démon vyláká Phoebe do domu, který měla nabízet a naláká sem i Prue, kterou hodí do bazénu. Prue se však zjeví duch její matky a pomůže ji překonat strach z vody, čímž démona strachu zničí. Obě sestry se vrací domů a Prue zde konečně řekne „Miluji tě“.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 148 krt
vygenerovano za: 0.07605195 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)