Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu The Power of Two
Síla dvou usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 20.díl Síla dvou
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1999.05.12 - Středa
Řada:
1 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
20
Produkční číslo:
4398019
Délka dílu:
43 min.
Přidáno dne:
28.02.2011, 23:18:50
Změna dne:
28.02.2011, 23:18:50
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Piper v rámci svých pracovních povinností odlétá na konferenci do Honolulu a své dvě sestry zanechává v San Franciscu samotné. Prue odchází do práce a Phoebe dostává papírek s instrukcemi co nakoupit, co všechno musí vyzvednout, zařídit a udělat v domě. Phoebe se však na všechno vykašle a jde se svou kamarádkou na prohlídku Alcatrazu.
Tady se stává svědkyní vraždy jejich průvodce. Vrah však není člověk, ale duch jednoho z vězòů, který potřeboval mrtvé tělo na to, aby v něm mohl překonat vodní plochu a dostat se z ostrova na pevninu. Za Andym a Morrisem přichází inspektorka s velice podivným případem vraždy, kdy oběť byla ubodána nožem, na němž byl nalezen otisk palce patřící Jacksonu Wardovi, vězni, který byl popraven na Alcatrazu pře třiceti šesti lety. Otisk palce byl navíc sejmut pod ultrafialovým světlem, jenže ultrafialový otisk technicky neexistuje. Andy si vezme veškeré materiály k případu a jde za Prue, aby mu s tím pomohla (v minulém díle už zjistil, že je čarodějka).
Z informací, které Andy sestrám řekne, se Phoebe dovtípí, že duch jde po lidech, kteří ho pomohli usvědčit a odsoudit k smrti. Phoebe v Knize stínů najde způsob, jak zlého ducha zničit, ale problém je v tom, že patřičné zaklínadlo musí pronést duch, to znamená, že jedna z nich musí zemřít.
Andy jde vyzvednout seznam potenciálních obětí, které měli jakoukoli souvislost s usvědčením Jacksona a vražednou zbraò, kterou Ward zavraždil soudce, aby jí pak mohl ukázat Phoebe. Když se Phoebe nože dotkne, má vidění, ve kterém vidí další oběž - Iris Beidermanová, předsedkyně poroty, která ho odsoudila. Právě díky této předtuše se podaří Iris zachránit před smrtí.
Zatímco Prue a Phoebe se vrací domů, Andy bere vystrašenou Iris na policejní stanici. Morris přichází za Andym, aby mu oznámil, že má problém. Za Morrisem totiž přišli dva inspektoři z vnitřních záležitostí a dost se ho vyptávali na Andyho a na nevyřešené případy záhadných vražd, které se v poslední době oba řešili. Andy proto hned po pracovní době vezme složku, do které shromažïoval veškeré informace o případech, ve kterých nějak figurovala Prue a její sestry. Chce složku předat Prue, ale při odchodu z policejní stanice ho zadrží inspektoři Rodriguez a Anderson a vezmou ho na výslech, ale Andy jim nic neřekne a v rozčílení odchází.
Phoebe najde způsob, jak přilákat zlého ducha, uvaří speciální lektvar, který je na to potřeba a potom ho musí vylít na Jacksonův hrob, kde s Prue ještě nechají fotografii s adresou, aby je duch lépe našel. Další den si Prue vaří malý "koktejl zabiják", který zastaví její srdce a ona tak bude moci pronést zaříkadlo a zničit ducha. Phoebe nesouhlasí, aby Prue lektvar vypila, ale Prue svou sestru uklidní, že příjemce může být oživen masáží srdce. Do kuchyně najednou přichází Ward, Prue vypije nápoj, ale v tu chvíli se Wardovi podaří Phoebe omráčit (nemůže tak provést masáž srdce). Prue padne k zemi a její duch se opouští tělo a začne pronášet zaklínadlo, to ducha zraòuje, ale nezabíjí. Do domu naštěstí přichází Andy a uvidí obě sestry ležet na zemi. Phoebe je jen v bezvědomí, ale Prue nemá puls a proto hned začne provádět masáž srdce. Netuší však, že se k němu ze zadu přibližuje Jackson a chce ho zabít lžící na dort. Duch Prue však na Andyho zakřičí, on to uslyší a ohlédne se, vidí, jak se k němu rychle přibližuje nějaký předmět. Andymu se podaří včas zareagovat a zachrání se. V tu chvíli duch Prue ještě jednou řekne zaříkadlo a Ward je konečně zničen. Andy pak Prue oživí a Phoebe se probere z bezvědomí. Nakonec se vrací i Piper a všichni jsou opět šťastní…

Číslo
Název
Režie
1. díl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. díl
John T. Kretchmer
3. díl
Ellen S. Pressman
4. díl
Richard Compton
5. díl
Nick Marck
6. díl
Robert Ginty
7. díl
Gilbert Adler
8. díl
James A. Contner
9. díl
Richard Denault
10. díl
Mel Damski
11. díl
Kevin Inch
12. díl
James L. Conway
13. díl
Les Sheldon
14. díl
James A. Contner
15. díl
John T. Kretchmer
16. díl
John Behring
17. díl
Richard Compton
18. díl
Kevin Inch
19. díl
Craig Zisk
20. díl
Elodie Keene
21. díl
James Whitmore Jr.
22. díl
Les Sheldon

Přečteno: 265 krát
vygenerovano za: 1.15853095 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)