Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Blind Sided /Naslepo
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 19.dl Naslepo
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.05.05 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
19
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398018
Pidno dne:
28.02.2011, 23:07:10
Zmna dne3:
1298930830
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Sestry pomohly své kamarádce Dee uspořádat narozeninovou oslavu pro jejího syna Davida. Zatímco si ostatní děti hrají, David jde do křoví najít zakutálený míč a přepadne ho podivný démon s bílou kůží a holou hlavou.
Prue, která musí jít do práce, při odchodu uvidí, jak se démon pokouší Davida unést a chce zasáhnout, ale stane se něco nečekaného - poprvé použije své schopnosti pomocí pohybu ruky. Prue je zmatená a než se vzpamatuje, démon i s chlapcem zmizí. Naneštěstí viděl celou "záchranou akci" i jeden novinář, který si byl v parku zaběhat.
V domě Halliwellů se Piper snaží najít něco v Knize stínů, ale neúspěšně. Naproti tomu má Phoebe více štěstí, na internetu najde, že před dvaceti lety byli uneseni dva malí chlapci ze stejného místa jako David. Jeden se už nikdy nenašel, ale ten druhý, Brent Miller, ano. Háček je v tom, že oslepl.
Za Prue do práce přichází Eric, novinář, který v parku viděl co se stalo a chce si s Prue promluvit. Prue mu sice vše popře, ale Eric jí oznámí, že článek o jejích schopnostech vyjde tak jako tak. Mezitím jde Phoebe za Brentem a začne se ho vyptávat na jeho únos, sice jí toho moc neřekne, ale dozví se, že to má mimo jiné něco společného s aurami. Podle toho se pak Phoebe a Piper podaří najít informace v Knize stínů. Zjistí, že Davida unesli démoni hrůzohlavové, zvaní též Grimlokové, kteří dokážou poznat dobrého člověka podle jeho aury a pak ho zabijí tím, že ho skrz jeho auru uškrtí. Navíc zjistí, že Davida a ještě jednoho chlapce unesli, jelikož potřebují jejich zrak.
Domů přichází Prue a oznamuje svým sestrám, že mají problém jménem Eric Lohman a že tajemství jejich moci je ohroženo. Phoebe jde ještě jednou za Brentem a když se ho dotkne, má vidinu minulosti. Když Brentovi řekne, co viděla, Brent se rozpomene na více detailů a díky tomu Phoebe najde vchod do odpadních stok, který je poblíž doupěte Grimloků.
Piper a Phoebe jdou do odpadní stoky a Prue mezitím připravuje výtažek z hadího kořene na zničení hrůzohlavů. Když ho dokončí, chce odjet svým autem, ale zjistí, že Lohman, který je už nějakou dobu sledoval a hlídkoval před jejich domem, si s autem trošku pohrál a Prue mu musí slíbit, že ho vezme s sebou, aby dal auto zase do pořádku.
Lohman měl počkat před vchodem do stoky, ale neposlechl a šel jednat na vlastní pěst, chtěl natočit, jak sestry malé chlapce zachraòují, ale jeden z Grimloků ho napadne a zlomí mu vaz.
Na místo přijíždí i Andy, který byl za Brentem a od něj zjistil, kde nejspíš sestry budou. Je také napaden, ale naštěstí se tam objeví Prue a démona odhodí - Andy se konečně dozvěděl, co před ním tak dlouho tajila. S pomocí lektvaru jsou pak oba Grimlokové zničeni a chlapcům a dokonce i Brentovi se vrátí zrak.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 309 krt
vygenerovano za: 0.13589716 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)