Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Thank You For Not Morphing /Návrat
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 3.dl Návrat
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.10.21 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
3
Dl v serii
3
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398003
Pidno dne:
22.02.2011, 20:47:45
Zmna dne3:
1298404065
Dlka dlu:
42 min.
Obsah:

Prue, Piper a Phoebe jdou na večírek ke svým známým, ale Prue se příliš nebaví a proto odchází domů, kde nachází otevřené dveře a v domě rozzuřeného psa s démonickýma očima, který ji z domu vyžene. Když se později se sestrami vrátí, pes je pryč.

Druhý den je Prue v práci a do její kanceláře přichází muž, který si chce nechat ocenit nějaký prsten. Ona prsten po chvilce pozná a stejně tak pozná i jeho majitele - je to Viktor, otec Prue, Piper a Phoebe. Jelikož je na něj Prue naštvaná kvůli tomu, že opustil jejich matku, když byly malé, vyhodí ho. Pak jde tuhle novinku oznámit svým sestrám. Phoebe je na svého otce moc zvědavá, proto jde do jeho hotelového pokoje. Když ho však obejme, má vidění, jak Viktor odnáší Knihu stínů.

Mezitím se do domu vkrade démon, morfovač, který dokáže libovolně měnit tvar svého těla a napodobovat tak i vzhled jiných. Chce také odnést Knihu stínů, ale jakási síla, která nedovoluje nikomu zlému knihu z domu odnést, mu v tom zabrání. Zároveò se domů vrací i Prue. Nachází Knihu stínů pohozenou na zemi a na půdě jsou vylomené dveře. Prue hned začne obviòovat otce. Večer jdou sestry s Viktorem na večeři a on jim poví, že ví o jejich schopnostech, to je přiměje k tomu, aby otce vzali domů a ovšem si v klidu promluvili. Diskuse se však zvrtne v hádku a Prue svými schopnostmi Viktora vyhodí z domu. Viktor se pak vrací do svého hotelového pokoje, kde už na něj čekají tři morfovači, jsou to známí, u kterých byly předtím sestry na večírku. Chtějí Viktora využít, aby tak získaly Knihu stínů, tím oslabili moc čarodějek a mohli je zabít.
Další den si Viktor odchytne Phoebe před domem a snaží se ji varovat. Phoebe má znovu vidění, ve kterém jim otec odnáší Knihu stínů, ale tentokrát už vidí, že je to vlastně jeden z morfovačů, kdo ji krade. Phoebe utíká do domu varovat sestry, ale o malinkou chvilku později jsou už v domě všichni- čarodějky, Viktor i všichni tři morfovači. Phoebe rychle najde zaklínadlo, které zničí vše živé, co je v domě, vše až na tři sestry. Kouzlo použijí a svého otce ochrání před záhubou díky prstenu, který si byl před tím ocenit u Prue, prsten totiž působí i jako ochrana před kouzly.
Druhý den se sestry chystají na oběd se svým otcem, ale on musel náhle odjed, takže se spokojí alespoò se starým videozáznamem z dob, kdy byla celá rodina ještě pohromadě. Ještě před tím však do domu přichází nový řemeslník - Leo.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 312 krt
vygenerovano za: 0.11965108 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)