Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Feats of Clay /Na hlinìných nohou
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 11.dl Na hlinìných nohou
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.01.20 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
11
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398010
Pidno dne:
28.02.2011, 20:56:54
Zmna dne3:
1298923014
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Tři zlodějové v Egyptě ukradnou velmi cennou urnu, která je však prokletá. Když přijíždí policie, zlodějové se rozdělí a naplánují si sraz v San Francisku. Z urny vyjde strážkyně, která zabije jednoho zloděje tak, že na něj hodí smrtelně jedovatého pavouka. Mezitím v San Francisku říká Phoebe sestrám, že se za ní přijede podívat její bývalý přítel Clay (jeden ze zlodějů). Phoebe jde otevřít a když obejme Claye, tak má předtuchu, že se s ním vyspí. Druhý den ráno jde Piper do Quake a Prue jde s ní. Piper si dělá starosti o Douga, který panikaří, když uvidí svou bývalou holku a všechno rozbíjí. Šéf po Piper chce, aby ho vyhodila a když to neudělá, tak poletí i Piper. Piper je bezradná a snaží se všechny padající věci zmrazovat a chytat je. Clay má urnu s sebou a chce se jí co nejdříve zbavit, tak namluví Phoebe, že ji koupil na trhu a chce aby ji Prue prodala na aukci. Když jdou Phoebe a Clay předat Prue urnu, potkají venku Billyho, Clayova přítele (dalšího zloděje). Bill si s ním chce dát schůzku a vypadá velmi nervózně. Piper se rozhodne, že nemůže vést podnik a ještě k tomu chránit Douga, který pořád něco rozbíjí, a tak použije lektvar, který mu dodá odvahu a přestane se před svou bývalou dívkou třást. Udělá však dvojitou dávku a udělá z Douga šoumena. Prue chce vázu prodat, ale přijde její šéfová Claire a sdělí jí, že urna je kradená. Prue urnu rychle vezme s sebou do kanceláře. Tam za ní přijde Billy a když uvidí urnu na jejím stole, tak se ji chce vzít, ale Prue vázou telekintecky pohne a hraje na něj, že je váza skutečně prokletá. Strážkyně urny si pak Billa najde a za jeho chamtivost ho potrestá tak, že na něj vyšle škorpióna, který ho usmrtí. Prue přijde domů a uvidí Piper jak něco zapisuje do knihy a tak jde nahoru za Phoebe, kde ji najde jak se válí s Clayem v posteli. Phoebe pak Claye vyprovodí ze dveří a je na Prue naštvaná. Prue jí sdělí, že urna je kradená a podle všeho taky prokletá, protože se jí zjevil strážce urny. Phoebe nechce věřit, že ji Clay lhal, ale když za ním jde do hotelu, tak jí řekne pravdu. Phoebe je zklamaná a odchází domů. Clay pak přijde za ní a Phoebe má vizi jak strážkyně posílá na Claye kobru. Clay čeká dole a sestry se jdou podívat do knihy na něco o té strážkyni, ale objeví kapitolu o sedmi smrtelných hříších, kde je chamtivost jedním z nich. Zjistí, že když by Clay vykonal nesobecký skutek, zbavil by se strážkyně. Když jdou sestry dolů za Clayem, je pryč. Rychle pospíchají do Bucklandu, kde už strážkyně na Claye vyslala hada. Sestry tam na poslední chvíli dorazí. Had chce kousnout Phoebe, ale Clay před ní strčí ruku a had se rozplyne. Vykonal nesobecký čin a strážkyně i s urnou zmizí zpět do Egypta. Piper s Prue dají zase dohromady Douga a Shelly. Clay odjíždí a Phoebe je nakonec velmi smutná.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 213 krt
vygenerovano za: 0.057935 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)