Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Fourth Sister /Ètvrtá sestra
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 7.dl Ètvrtá sestra
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.11.18 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
7
Dl v serii
7
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398006
Pidno dne:
23.02.2011, 17:57:42
Zmna dne3:
1298480262
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Mladá dívka jménem Aviva pomocí rituálu vyvolá svou „kamarádku“ Kali, která se zjevuje v zrcadlech. Kali chce, aby se Aviva spřátelila se sestrami Halliwellovými, protože má plán, jak získat jejich síly.
Sestrám se ztratila kočka a Piper si prohlíží plakáty, které slibují odměnu za její nalezení. Najednou ji však zaujme jiná věc - fascinovaně si prohlíží Leovo pozadí. Do místnosti přichází i Phoebe a započne stejnou pozorovací akci jako Piper. Leo se nabídne, že půjde vyvěsit plakáty. Piper a Phoebe mezitím uzavřou dohodu, že ta, která ho užene jako první, vyhraje a ta druhá vyklidí pole a už se to toho nebude plést.
Aviva večer opět vyvolá Kali a ta ji přikáže, aby šla do domu čarodějek a předstírala, že našla jejich kočku. Ve skutečnosti to však byla právě Aviva, kdo číču ukradl. Sestry mají radost, že se jim mazlíček vrátil a chtějí Avivu odbít penězi, ale ona se jen tak nenechá a snaží se jim naznačit, že je také čarodějka a ukáže jim svou moc. Piper se vyleká a vše zmrazí. V místnosti je i Andy a Leo, ale na rozdíl od nich Aviva neztuhne. To je pro Prue příliš a mladou dívku z domu vyhodí. Aviva se pak na radu Kali snaží mezi sestry vetřít skrz Phoebe, která jí závidí její moc. Další den jí Aviva zavolá a Phoebe ji vezme do domu, kde si nejdřív povídají a později Aviva předvádí své nové kamarádce svou moc. V tu chvíli se objeví Prue a Avivu opět vyžene, zároveò však musí zase zrušit rande s Andym a domluví si další schůzku na druhý den v Quake. Aviva si pak opět povídá ve svém pokoji s Kali, ale do pokoje vejde její teta Jackie u které zatím bydlí, protože její matka je na léčení. Aviva svými schopnostmi nechtěně tetě zapálí šaty a ta pak v panice, kdy nedává pozor, spadne ze chcodů. Vyděšená dívka jde za Phoebe a dokonce i Prue jí dovolí, že může zůstat dokud se její teta nevrátí z nemocnice. Druhý den se Prue rozhodne Jackie v nemocnici navštívit. Jejich rozhovor o Avivě však Prue přesvědčí, že není vše v pořádku a pod záminkou, že Avivě vezme pár věcí, se rozhodne prohledat její pokoj. Tady nachází deník a v něm se dočte vše o Kali a jejím plánu. Mezitím Andy netrpělivě čeká v Quake, ale když Prue nepřichází, rozzuřeně odchází. Aviva chce Prue zabít a počká si na ni v jejím pokoji. Phoebe má ale předtuchu o tom, co se chystá. Vběhne do pokoje a Aviva po ní hodí ohnivou kouli v domnění, že vchází Prue, ale naštěstí se včas vyhne a je jen trochu popálena. Aviva si uvědomí, co udělala a chce utéct z domova. Kali však ovládne její tělo a napadne sestry na jejich půdě. Piper však zmrazí čas. Avivu sice nemůže zmrazit, ale Kali ano a proto se jejich těla oddělí. Prue pak svými schopnostmi Kali přemístí zpět do zrcadla a Phoebe zrcadlo rozbije, čímž Kali zničí. Aviva se nakonec vrátí zpět do normálního života a zřekne se kouzel. A Andy, naštvaný po zmařených schůzkách, se s Prue téměř rozejde.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 258 krt
vygenerovano za: 0.15030813 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)