Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Déjà Vu All Over Again /Neúprosná smyèka
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 22.dl Neúprosná smyèka
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.05.26 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
22
Dl v serii
22
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398021
Pidno dne:
28.02.2011, 23:44:59
Zmna dne3:
1298933099
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Rodriguez se připravuje na to, jak sestry sprovodí ze světa, když v tom dostane nečekanou návštěvu - přichází mocný démon Tempus, pán veškerého času, a řekne mu, že je tu proto, aby na něj dohlédnul a zajistil, že opravdu uspěje. Rodriguez jde za Andym a výhružkami si vynutí setkání s Halliwellovými.
V domluvenou hodinu už na něj čekají, když vejde do domu nečekaně zaútočí a začne po sestrách házet bleskové koule. Zabije Phoebe, ale Piper s Prue jej zastaví a zničí.
Přesně o půlnoci rozbíjí Temtus přesýpací hodiny a vrací čas na začátek předešlého dne - Rodriguez se v hrozivých bolestech opět vrací na svět a jen on a Tempus si pamatují, co se dělo. Sestry opět prožívají to stejné ráno, ale nic si nepamatují, jen Phoebe vše připadá velice povědomé a myslí si, že už to jednou zažila.
Opakují se situace z předchozího dne, ovšem Rodriguez je u nich mnohem více naštvaný, snaží se mít vše rychle za sebou. Opět si smluví setkání a když večer přijde k Halliwellům, nezvoní, ale nečekaně vpadne do domu a než ho Prue zastaví, zabije Phoebe i Piper.
Nastává půlnoc a Tempus opět vrací čas na začátek dne, to už Rodriguez úplně šílí, protože bolest znovuzrození je opravdu nesnesitelná.
Tentokrát si ráno Phoebe začne vybavovat přesně to, co se dělo a uvědomí si, že den prožívají znovu, ale přesně neví, co se bude dít. Prue má rozmluvu s Andym a řekne mu, že den se asi znovu opakuje. Andy jde těsně před schůzkou s Rodriguezem k jejich domu a čeká tam. Sice slíbil, že se bude držet dál, ale když uvidí, že Rodriguez není člověk, jde sestrám na pomoc.
Ty si včas uvědomí, co se bude dít a tak v okamžik, kdy Rodriguez vtrhne do dveří nestojí tam co by měly a jeho překvapivý útok se tak nekoná, přesto se mu téměř povede čarodějky zabít, ale to už je v domě Andy a odláká jeho pozornost. Než se však sestrám podaří Rodrigueze zneškodnit, je Andy zabit.
Prue je přitom zraněna a upadá do mdlob v níž se s ním setkává pře "branami nebeskými." Nechce jej ztratit, ale Andy jí řekne, že ještě není její čas a že je moc rád, že jí mohl pomoci, až žije dál a nechá vše být. Prue se probouzí a chce zase nechat vrátit čas, ale vzpomene si, co jí řekl Andy a v Knize stínů nalezne kouzlo, které posune čas o jeden den dopředu. Spolu se sestrami jej vysloví - Tempus už jen mlčky přihlíží tomu, jak vše běží kupředu a poté co se čas zastaví je "vcucnut" zpět do podsvětí.
Sestry přemýšlejí co s Rodriguezem, nakonec se rozhodnou, že jej nechají jít, když už je skoro u dveří, otočí se a vrhá po nich bleskovou kouli, Prue však zvedne ruku a kouli odrazí zpět - Rodriguez v šílených bolestech umírá.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 246 krt
vygenerovano za: 0.20333505 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)