Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu I´ve Got You Under My Skin /Až na kùži
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 2.dl Až na kùži
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.10.14 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
geron
Epizodu naposledy upravil uivatel:
geron
slo epizody:
2
Dl v serii
2
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398001
Pidno dne:
16.01.2011, 18:57:50
Zmna dne3:
1295200670
Dlka dlu:
45 min.
Obsah:

Phoebe v Quake potká svou kamarádku Britany a obdivuje její tetování anděla na ruce. Když Britany odejde a nasedá do svého auta je přepadena neznámým utočníkem.
Druhý den ráno se Piper dívá na pořad o upalování zlých čarodějnic a má obavy, že její síly jsou taky zlé. Později Piper sedí v autě před kostelem a ptá se faráře, zda čarodějnice mohou vstoupit do kostela, jeho odpověï ji však příliš neuklidní a ona chce to vyzkoušet, ale když se dotkne dveří, zahřmí se a ona vyděšeně uteče. Mezitím se Prue jde ucházet na místo v aukční síni, jelikož na tuto práci dostala nabídku. První rozhovor sice pokazí, ale dostane ještě druhou šanci a tentokrát už to vyjde. Phoebe vypomáhá Piper v Quake a pozná tu Stefana, známého fotografa, který jí nabídne, že jí udělá pár fotek. Potom jde Phoebe pomoci Piper odvézt jídlo pro chudé ke kostelu, kde se Piper opět vyptává kněze, jak je to s čarodějkami, ale ani tentokrát se nic nevyřeší, protože jí kněz cituje úryvek z Bible, ve kterém se praví „Nenecháš čarodějnici naživu“, což Piper vyděsí ještě víc.
Zatím si šla Phoebe koupit žvýkačky a u stánku potká pár starých lidí, kteří si chtějí vsadit, protože jsou na tom finančně velice zle a hrozí jim, že přijdou dům. Phoebe má však předtuchu jaká čísla budou tažena a poradí jim, sama si hned taky vsadí.
Piper je na půdě a čte si v Knize stínů a snaží se zjistit něco o svých schopnostech. Přijde za ní Phoebe a se svou sestrou si promluví, tento rozhovor už Piper pomůže a ona se uklidní, už nemá strach z toho čím je. Phoebe pak odchází za Stefanem, aby si nechala udělat pár snímků. A Piper jde do kostela, aby si ověřila, že je hodná, když odchází, potká starou ženu a zjišžuje, že má stejné tetování jako Britany, která zmizela, a dokonce i na stejném místě, vezme ji proto do domu.
Prue a Piper se pak v Knize stínů dočtou o démonu Javnovi, který krade mládí dívkám, aby si tak udržel nesmrtelnost. Díky Britany pak zjistí, že Javna je ve skutečnosti Stefat a uvědomí si, v jaké nebezpečí se právě nachází Phoebe. V poslední chvíli pak Phoebe osvobodí z pout a pomocí zaříkadla Javnu zničí, tím také navrátí ukradené mládí všem dívkám.
Sestry pak oslavují v Quake své další vítězství nad zlem, Phoebe v televizi nad barem uvidí výsledky loterie, ale když se podívá na tiket, zjistí, že je prázdný. Uvědomí si, že své schopnosti skutečně nemůže využívat k osobnímu prospěchu.

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 219 krt
vygenerovano za: 0.17699194 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)