Nick:
Heslo:
Registrace
Název dílu When Bad Warlocks Turn Good
Když se zlo mění v dobro usa
seriál:Čarodějky

seriál Čarodějky - 18.díl Když se zlo mění v dobro
Aternativný názvy epizody
Seriál
Datum premiéry:
1999.04.28 - Středa
Řada:
1 . sezónu s : 22 díly
Díl v serii
18
Produkční číslo:
4398017
Délka dílu:
43 min.
Přidáno dne:
28.02.2011, 22:39:36
Změna dne:
28.02.2011, 22:39:36
Žánr:
Seznam žánrů

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie

Díl seriálu je v jazycích..
*
Obsah:

Prue a Phoebe pomáhají Piper s rozvážkou jídla pro dobročinné účely. Když stojí před kostelem a nakládají nějaké věci do dodávky, Piper najde pero patřící mladému muži jménem Brandan, který jim potvrzova příjem dodávky jídla. Phoebe se pera dotkne a má předtuchu, jak se ho dva zaklínači pokusí zabít. Sestry se rychle rozdělí, aby ho našly.
Prue běží do kostela a tady se skutečně odehrává boj mezi Brandanem a dvěma zaklínači. Prue zaklínače odhodí a oba utečou. Brandon však není překvapený tím, co se stalo a Prue pouze poděkuje a odejde. Oba zaklínači pak rozebírají nastalou situaci. Ukáže se, že Brandan je jejich bratr a že ho potřebují získat zpět na stranu zla, aby mohlo být naplněno staré proroctví. Mají však jen málo času, protože druhý den má být Brandan vysvěcen na kněze a v tu chvíli nad ním ztratí jakoukoli moc.
Prue jde do kostela, kde najde Brandana, jak se sklání nad tělem poraněného otce Austina. Prue si nejdříve myslí, že to udělal on, protože jeho tvář byla změněna v démonickou, ale Brandan pak Prue vysvětlí, že otce už nalezl ve stavu v jakém byl. Udělali to jeho bratří Greg a Paul, aby v něm probudili zlost a tím i jeho zaklínačskou povahu.
Případu otce Austina se ujímá Morris a Andy. Andy to vše bere velice osobně, protože u otce Austina byl na svém prvním příjímání. Mezitím se Prue a Brandan prochází v parku a Brandan poví vše o své rodině - pochází z rodiny mocných zaklínačů a podle proroctví se má stát součástí trojsíly, což je nejmocnější trio zaklínačů na světě, opak trojce čarodějek. Jenže na rozdíl od svých bratrů on měl lidskou matku, takže jeho součástí je i dobro a vysvěcení na kněze je jediný způsob, jak se zbavit zaklínačské moci. Brandan je zoufalý a požádá Prue, aby ho se svými sestrami sledovala do bytu jeho bratrů, kde je chce zabít a pak, aby zabily ony jeho. Greg a Paul však jeho příchod očekávají a probudí v něm nenávist. Chtějí ho pak donutit k vraždě mladé nevinné ženy, kterou zajali, naštěstí však čarodějky přijdou včas, Brandanovi v tom zabrání a vezmou ho do svého domu. Greg a Paul později použijí kouzlo, které přiláká Branadana opět k nim a probudí v něm zlo a touhu po naplnění proroctví. Prue druhý den ráno zjistí, že zmizel z domu a se sestrami se vydává na faru. Tady Brandana opravdu najde, ale netuší, že jí chce zabít, aby své bratry přesvědčil, že už je skutečně s nimi. Prue se však podaří Brandanovi jeho záměr rozmluvit a pomůže mu překonat zlo v něm. Sestry a Brandan pak společně spěchají na obřad vysvěcení, ale objeví se Greg a Paul a chtějí svého bratra zabít, protože se obrátil proti nim. Nedopatřením se ale Greg a Paul zabijí navzájem.
Brandan je vysvěcen, Andy je spokojený, protože se otec Austin se uzdravil a sestry nejdou nikam jinam než do Quake oslavit své další vítězství.

Číslo
Název
Režie
1. díl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. díl
John T. Kretchmer
3. díl
Ellen S. Pressman
4. díl
Richard Compton
5. díl
Nick Marck
6. díl
Robert Ginty
7. díl
Gilbert Adler
8. díl
James A. Contner
9. díl
Richard Denault
10. díl
Mel Damski
11. díl
Kevin Inch
12. díl
James L. Conway
13. díl
Les Sheldon
14. díl
James A. Contner
15. díl
John T. Kretchmer
16. díl
John Behring
17. díl
Richard Compton
18. díl
Kevin Inch
19. díl
Craig Zisk
20. díl
Elodie Keene
21. díl
James Whitmore Jr.
22. díl
Les Sheldon

Přečteno: 248 krát
vygenerovano za: 0.14223409 sek.
T=textů/t=titulků







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)