Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Wendigo /Wendigo
seril:Èarodìjky
seril Èarodìjky - 12.dl Wendigo
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1999.02.03 - Støeda
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
admin
slo epizody:
12
Dl v serii
12
nr:
Seznam nr

Drama

Fantasie

Mysteriózní

Komedie


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
4398011
Pidno dne:
28.02.2011, 21:02:13
Zmna dne3:
1298923333
Dlka dlu:
43 min.
Obsah:

Piper píchne na opuštěném místě pneumatiku svého auta. Mobilem zavolá svým sestrám a Phoebe se jí snaží radit, jak vyměnit zničené kolo. Piper se to však nedaří a rozhodne se proto, že si zavolá do autoklubu pro pomoc a ukončí hovor se svou sestrou. Piper má však naneštěstí problémy i se svým mobilem a proto jí nezbývá nic jiného, než si jít zavolat z nedaleké budky. Cestou k ní uslyší podivné zvuky a uvědomí si, že není sama. Začne tedy utíkat a chce se schovat v oné telefonní budce, jenže ve chvíli, kdy do budky doběhne, je napadena jakousi příšerou, která jí poškrábe ruku. Podivný tvor je pak zahnán mladým mužem se signální pistolí.
Mezitím v Quake se Phoebe podaří přesvědčit Prue, aby jí zaměstnala v aukční síni, jako svou asistentku.
Prue a Phoebe spěchají do nemocnice, kde jim Piper představuje Billyho, muže, který ji zachránil. Když Piper a Billy začnou Andymu popisovat tu podivnou "stvůru", přichází agentka FBI, která případ podivné příšery vyšetřuje. Agentka si pak jde promluvit s Andym o samotě a mezi tím sestry začnou zpovídat Billyho. Dozví se, že Billy příšeru hledá, kde se dá a snaží se jí zničit, protože mu zabila snoubenku, když oba byli tábořit v přírodě, a také to, že se onen tvor bojí ohně. Piper se rozhodne, že příšeru zničí sama a pomůže tím Billymu a také všem, které by netvor mohl ještě zabít. Hledá informace v Knize stínů a zjistí, že ten tvor se jmenuje Wendigo, je to druh vlkodlaka. Přes den vypadá jako člověk, ale v noci se mění na stvůru, která se živí pojídáním lidských srdcí a útočí během tří dnů kolem úplòku. Zjistí také, že první Wendigo byl člověk, kterého zradila jeho milenka, on jí vyrval její srdce a snědl ho, v tu chvíli se jeho srdce změnilo v led a stalo se z něj to, co teï běhá po San Franciscu a ohrožuje jeho obyvatele. Piper to vše poví Billymu a ten se rozhodne, že tyto informace předá dál agentce. Oba se setkají v garážích a když si chce Billy zapálit cigaretu, plemen ze zapalovače agentku vyděsí. Billy pozná, že to ona je Wendigo, ale už nestihne utéct a agentka mu zlomí vaz.
Piper se necítí dobře a proto odchází z práce domů, aby si odpočala. Když pak doma nakoukne pod obvaz na zraněné ruce, zjistí, že se pomalu mění v druhého Wendiga, protože její ruka pod obvazem je celá chlupatá. Když se domů vrací Prue a Phoebe, zjistí, že Piper se mění nejen fyzicky, ale i duševně - stává se zlou. Phoebe navíc najde vizitku agentky a má předtuchu, ve které vidí, jak se agentka změní ve Wendigo a útočí na Andyho.
Agentka a Andy šli totiž do parku, kde byly hlášeny útoky Wendiga, aby tu našli nějaké další stopy. Prue chce ještě před odchodem najít způsob, jak zachránit Piper. Zjistí, že jediné, co jí může pomoci, je smrt Wendiga, který ji zranil. Phoebe pak Piper připoutá k rouře a spolu s Prue pak odchází zabít agentku a zachránit Andyho i Piper. Přichází zrovna ve chvíli, kdy už se Wendigo sklání nad omráčeným Andym a chce mu vyrvat srdce. Použijí signální pistoli, ale pokaždé minou, už zbývá jen poslední světlice a aby se vše ještě více zkomplikovalo, v parku se objevuje i druhý Wendigo - proměněná Piper. Phoebe se musí nyní rozhodnout, která příšera je agentka, která příšera je její sestra a koho zastřelí.
Vystřelí sice na Piper, ale Piper má stále svou schopnost zmrazovat čas. Zmrazí světlici a Prue jí pomocí telekineze přesměruje na druhého Wendiga. Pravý Wendigo je zabit, z Piper je opět člověk, Andy je zachráněn a všichni mohou být šžastní.
Jako vždy, i tentokrát sestry oslavují své vítězství v Quake. Phoebe oznamuje Prue, že podává výpověï z místa její asistentky (Když se totiž Phoebe v Bucklandu dotkla jednoho náramku, určeného na prodej v aukci, měla předtuchu, ve které viděla minulost. V průběhu celého dílu pak Phoebe zjišťuje, komu náramek patřil. Podaří se jí najít dávno ztracenou dceru jedné matky a dá obě opět dohromady, čímž vyplní smysl předtuchy. Má z toho sice dobrý pocit, ale jelikož jí pátrání dalo zabrat, už nechce v Bucklandu riskovat další předtuchy a právě proto dá výpověï).

Dl serilu je v jazycch..
*
slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Kretchmer John T.´´ ´´Green Bruce Seth´´
2. dl
John T. Kretchmer
3. dl
Ellen S. Pressman
4. dl
Richard Compton
5. dl
Nick Marck
6. dl
Robert Ginty
7. dl
Gilbert Adler
8. dl
James A. Contner
9. dl
Richard Denault
10. dl
Mel Damski
11. dl
Kevin Inch
12. dl
James L. Conway
13. dl
Les Sheldon
14. dl
James A. Contner
15. dl
John T. Kretchmer
16. dl
John Behring
17. dl
Richard Compton
18. dl
Kevin Inch
19. dl
Craig Zisk
20. dl
Elodie Keene
21. dl
James Whitmore Jr.
22. dl
Les Sheldon

Peteno: 161 krt
vygenerovano za: 0.05003905 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)