Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Solitudes /Osamìní
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 18.dl Osamìní
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
1998.02.06 - Pátek
esk premira:
2000.05.23 - Úterý
ada:
1
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
18
Dl v serii
18
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
117
Kd epizody:
SG-117
Pidno dne:
21.03.2009, 22:58:39
Zmna dne3:
21.03.2009, 22:58:39
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Tým SG-1 se vydává na planetu P4A-771 a je nucen ukonèit misi døív, než vùbec mohla zaèít, protože je napaden místními nepøátelskými obyvateli ihned po prùchodu bránou. Pøi návratu na Zemi je však systém brány pøetížen díky energetickému rázu ze zbraní, které na èleny SG-1 použili místní obyvatelé, a zatímco Teal’covi a Danielovi, obìma zranìným, se podaøí dostat zpìt na Zemi do SGC, Sam a vážnì zranìný Jack se ocitnou v ledové jeskyni na nìjaké neznámé planetì... aspoò si to myslí.

Teal’c má poranìnou ruku a rychle se uzdravuje, zatímco Daniel je na tom hùøe, má otøes mozku a leží v bezvìdomí na ošetøovnì. Postupnì se však také uzdravuje. Nikdo v SGC netuší, kde by mohli být zbylí dva èlenové SG-1. Daniel se nehodlá smíøit s tím, že by mohli být pøi prùchodu bránou znièeni, a domnívá se, že zøejmì skonèili na jiné planetì. Jde jen o to, na které. Zaèíná souboj s èasem, protože je pravdìpodobné, že Sam a Jack jsou zranìní, stejnì jako byli zranìní Daniel s Teal’cem. Daniel vytýèí pravdìpodobný okruh planet, kam mohla èerví díra pøeskoèit. Teal’c je vyslán s týmem SG-3 na nìkolik planet, ale poté, co je jeden z èlenù týmu vážnì zranìn, Hammond pátrací akci zastavuje a oficiálnì prohlašuje Jacka a Sam za nezvìstné.

Zatím se Jack a Sam probouzejí v chladné ledové jeskyni. Sam má jenom pár odìrek, ale Jack je zranìn vážnì. Má zlomenou pravou nohu a nìjakou dobu se mu pøed Sam daøí tajit i další, mnohem vážnìjší zranìní - nìkolik zlomených žeber a vnitøní krvácení. Nemohou se vrátit domù, protože u brány není zadávací zaøízení (DHD). To pozdìji objeví skryté v ledu a podaøí se jim ho vyhrabat. Ovšem Jackùv zdravotní stav se rychle zhoršuje a ke zranìním se pøidává ještì podchlazení. Navíc jim docházejí zásoby. Sam se pokusí zadat na DHD adresu domù, ale poslední zámek nezapadne. Sam se marnì pokouší DHD opravit a zadat adresu na Zemi. Poslední zámek nikdy nezapadne a brána se neotevøe.

Jack je na tom velmi zle a je mu jasné, že umírá. Pøikazuje Sam, aby se pokusila proniknout z jeskynì na povrch a pøivolat pomoc. Sam ho nejprve nechce opustit, ale nakonec se podøídí rozkazu a podaøí se jí vyšplhat ven. Venku zjišuje, že všude kolem je jen ledová pustina a že tedy nemají sebemenší nadìji na záchranu. Vrací se k Jackovi, který blouzní a volá svou ženu Saru (v èeské verzi volá Sam). Sam uléhá k nìmu, smíøená s tím, že oba brzy zemøou.

Zatím se Daniel usilovnì snaží najít nìjaké øešení. Když se Sam pokoušela zadat na bránì adresu, rozsvítily se i zámky na bránì v SGC a byly cítit vibrace. Daniela napadne, že na Zemi možná existuje druhá brána. Pokud nemá frekvenèní tlumièe, bude se pøi zadávání adresy silnì otøásat. Ty otøesy by mìly zaznamenat i seismografy. Je nutné zjistit seismickou aktivitu po celém svìtì a srovnat ji s èasem poruchy brány. Ve ètyøi hodiny místního èasu brána v SGC svítila a byly cítit vibrace (ve stejnou dobu se Sam pokoušela zadat adresu Zemì na druhé bránì). V jednom pøípadì se údaje shodují... je to v Antarktidì.

Generál Hammond, Daniel a Teal’c se spolu se záchrannými týmy vydávají do Antarktidy na urèené místo a nacházejí zde ztracené èleny SG-1. Pøicházejí v poslední chvíli, protože Jack i Sam jsou silnì podchlazení a Jackùv stav je kritický. Je jasné, že Daniel mìl pravdu a na Zemi se skuteènì nacházejí dvì hvìzdné brány. Generál Hammond naøizuje pøevézt antarktickou bránu do Nellisu (Oblast 51), kam jsou obvykle posílány všechny technologie a artefakty, které SG týmy pøinesou ze svých výprav na Zemi.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
1. dl
´´Azzopardi Mario´´
2. dl
´´Azzopardi Mario´´
3. dl
´´Berry Dennis´´
4. dl
´´Woolnough Jeff´´
5. dl
´´Gereghty William´´
6. dl
´´Berry Dennis´´
7. dl
´´Girotti Kenneth J.´´
8. dl
´´Correll CHarles I´´
9. dl
´´Azzopardi Mario´´
10. dl
´´Turner Brad´´
11. dl
´´Glassner Jonathan´´
12. dl
´´Azzopardi Mario´´
13. dl
´´Eastman Allan´´
14. dl
´´Turner Brad´´
15. dl
´´Azzopardi Mario´´
16. dl
´´Azzopardi Mario´´
17. dl
´´Gereghty William´´
18. dl
´´Wood Martin´´
19. dl
´´Kaufman Jimmy´´
20. dl
´´Warry-Smith David´´
21. dl
´´Wood Martin´´
22. dl
´´Warry-Smith David´´

Peteno: 462 krt
vygenerovano za: 0.09733987 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)