Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Pancéřové auto
rok natočení:1929
film: Pancéřové auto / Pancéřové auto (1929)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
72 min.
přidal
admin
film přidaný
01.02.2015, 19:06:58

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Crime
Kriminální
info zde :

Obsah filmu:

Neznámá banda opět přepadla vůz s penězi Evropské banky. Bankéř Sam Hamilton se rozhodne používat napříště k dopravě peněz pancéřové auto. Jako řidiče najme závodníka Charlyho Allana. Allan je pozván k Hamiltonovi na večírek. Uprostřed tance s bankéřovou dcerou Bessy jej bandité přepadnou, srazí k zemi a Bessy unesou. Allan si stačí všimnout poznávacího čísla auta únosců a napíše je prstem do písku. Bessy je zamčena v domku v areálu garáží Nicka Houltona. V pátrání po Bessy pomáhá Allanovi jeho přítel Frank. Allan s Hamiltonem zajdou do Houltonových garáží, aby pronajali pancéřový vůz pro přepravu peněz. Allan k svému překvapení objeví v garážích auto únosců, chce osvobodit Bessy, ale je přemožen a uvězněn. Hamiltonovy peníze přepravuje v pancéřovém autě sám Houlton s úmyslem předstírat, že byl oloupen. Allan, jemuž se podařilo uniknout zlosynům, se zmocní auta a přiveze do banky jak peníze, tak lupiče. Houlton se pokusí o útěk, ale je dopaden. Allan se obejme s Bessy.
================================================================

An unknown gang has again broken into a van containing money from the European bank. Banker Sam Hamilton decides to use an armoured car for the next money transport. He hires racing driver Charly Allan as the driver. Allan is invited to Hamilton's house for a party. During a dance with the banker's daughter Bessy he is attacked by bandits, pushed to the ground and Bessy is kidnapped. Allan manages to get down the registration number of the bandits' car and writes it in the sand with his finger. Bessy is locked in a house near a garage belonging to Nick Houlton. Allan's friend Frank helps him in his search for Bessy. Allan and Hamilton go to Houlton's garage to hire the armoured car for the transfer of the money. Allan, to his surprise, finds the kidnappers' car in the garage; he tries to free Bessy but he is overcome by the gang and also imprisoned. Hamilton's money is being transferred by Houlton himself in the armoured car and he intends pretending that he has been robbed. Allan, who has managed to escape from the gang, overpowers the driver and brings back both the money and the robber to the bank. Houlton vainly tries to escape and is caught. Finally Allan takes Bessy into his arms.

================================================================


obsazení:
Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
policejní komisař
vůdce lupičské bandy Nick Houlton

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
děda



Film je v jazycích..
Němý film

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Němý
Formát obrazu
CDS 35mm

Název
Režie
Přečteno: 434 krát
vygenerovano za: 0.2012 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)