Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (org./cz) Annette im Paradies / Anita v ráji
rok natočení:1934
film: Annette im Paradies / Anita v ráji (1934)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
77 min.
přidal
admin
film přidaný
26.03.2015, 17:18:21

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info

Obsah filmu:

Anita Karenová se v den svých 21. narozenin stane majitelkou oděvní firmy Karen, kterou jí odkázal otec. Nemá však s vedením podniku zkušenost a ráda by se napřed zapracovala. Využije proto vysvědčení Pavly Holoubkové, která se ve firmě uchází o místo, sama si napíše doporučení a pod novým jménem je přijata jako písařka u vedoucího filiálky Jiřího Hoška. Hošek se do Anity zamiluje, aniž ví, o koho ve skutečnosti jde. Anita sleduje s údivem jeho moderní pracovní metody, které jsou v rozporu s dosavadním způsobem řízení firmy. Ředitel továrny Durdík se o Anitu uchází, aby si udržel svoji moc, nakonec ale dá přednost její šaramantní tetě Olze. Hoška za jeho moderní pracovní postupy propustí a písařku Pavlu, aniž ji viděl a věděl, o koho se skutečně jedná, propustí také. Hošek přinese doklady o výhodnosti svých metod pro firmu a Anita odhalí svou pravou totožnost. Odvolá ředitele Durdíka, který zatím zcela získal srdce tety Olgy, a na jeho místo jmenuje Hoška.
================================================================

Anita Karenová becomes the owner of the clothing company Karen that her father has bequeathed her on her 21st birthday. However, she has no experience in running a business and she would like to acquire some on-the-job training beforehand. Thus she avails herself of the report of Pavla Holoubková, who has applied for a position at the company, and she writes the recommendation herself. Under a new name she is taken on as a copy clerk in the branch under Jiří Hošek's management. Hošek falls in love with Anita without knowing who she really is. Anita observes with amazement Hošek's modern work methods, which are at variance with the method of running the company up to that time. The director of the factory, Durdík, courts Anita to retain his power, but eventually gives his preference to Anita's charming aunt Olga. Durdík fires Hošek for his modern work process and he also fires the copy clerk Pavla without ever seeing her or knowing who she really is. Hošek presents evidence of the benefits for the firm of his methods and Anita reveals her true identity. Director Durdík, who in the meantime has completely won the heart of aunt Olga, is removed from his position and Hošek is named his replacement.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Kameraman


Film je v jazycích..
Němčina (1934)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono
Formát obrazu

Název
Režie
Přečteno: 379 krát
vygenerovano za: 0.0496 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)