Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Pán na roztrhání
rok natočení:1934
film: Pán na roztrhání / Pán na roztrhání (1934)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
85 min.
přidal
admin
film přidaný
01.08.2015, 23:04:18

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Evu, prodavačku v obchodě s gramofonovými deskami, obtěžuje nezdvořilý zákazník. Zastane se jí rada Švarc a vzápětí ji požádá, aby mu pomohla zbavit se náladové milenky Rity. Eva má podle Švarcova nápadu sehrát roli jeho bývalé milenky, která je pevně rozhodnuta se k němu vrátit. Mezitím Rita od Švarce odejde sama. Seznámila se totiž se slavným letcem Jiřím Vydrou, který si s ní dal schůzku v rybářské hospodě. Nedočká se ho však, nebo ve stejné době se Vydra chce setkat s Evou, kterou poznal při nákupu gramofonové desky. Eva využije možnosti pozvat Vydru na skleničku do přepychového prostředí Švarcovy vily. Z nervozity, že přijímá návštěvu v neznámém bytě a vydává se tak v podstatě za někoho jiného, se brzy opije a zklamaný Vydra ji opustí. Obě mladé ženy učiní později ještě jeden pokus přiblížit se Vydrovi, ale ani jedna neuspěje. Proto se Eva vrací do obchodu a Rita ke svému radovi. Nakonec Evu vyhledá sám Vydra a když si vzájemně všechno vysvětlí, nestojí jejich náklonnosti nic v cestě.

================================================================

Eva, an assistant in a record shop, is being pestered by an discourteous customer. Commercial director Švarc comes to her aid but then asks her to help him get rid of his moody lover Rita in return. Švarc's idea is that Eva play the role of his former lover who is determined to go back to him. Meanwhile, however, Rita leaves Švarc of her own accord, having made the acquaintance of Jiří Vydra, a famous pilot, who agrees to meet her in a fishermen's pub. She never has the pleasure of Vydra's company, however, since the latter has also met Eva when buying a record in the shop and he also arranges a date with her. Eva takes the opportunity to invite Vydra for a drink in Švarc's luxury villa. Out of nervousness from receiving a guest in someone else's house and, in fact, pretending to be someone else, she soon becomes drunk and Vydra leaves her in disappointment. Both young women later try to make an impression on Vydra, but without success. Thus Eva goes back to her shop and Rita to her commercial director. Finally, Vydra comes to find Eva himself and, when everything is explained, nothing stands in the way of their future together.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie
Scénarista

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
zřízenec spacích vozů



Film je v jazycích..
Čeština (1934)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1934)
Formát obrazu
CDS 35mm (1934)

Název
Režie
Přečteno: 234 krát
vygenerovano za: 0.1596 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)