Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Rozpustilá noc
rok natočení:1934
film: Rozpustilá noc / Rozpustilá noc (1934)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
79 min.
přidal
admin
film přidaný
09.07.2016, 21:21:37

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Zámožný advokát JUDr. Broman se chystá oslavit první výročí sňatku se svou rozvernou ženou Dolly. Ta navrhne, aby si pro tento jeden večer zopakovali své seznámení a prožili noc v okouzlení "nové lásky". Oba manželé, každý zvl᚝, se vydají do města. Jejich opuštěnou luxusní vilu si vyhlédl zloděj Monokl Fredy se svojí tlupou. Na účet JUDr. Bromana objedná do vily lahůdky pro velkolepou hostinu, během které chce ukrást cennosti. V nočním baru se potkají Broman s Dolly a spolu s policejním inspektorem rozjedou divoký flám. S dary pro oba oslavence se do jejich vily dostaví řada příbuzných. Monokl Fredy řeší vzniklou situaci s přehledem, okouzlí ženy svým šarmem a přesvědčí pány svou výmluvností, takže nikdo netuší, že je zloděj. Manželé Bromanovi dovrší oslavu v extravagantním baru "Inferno". Nakonec se všichni aktéři ocitnou na policejním komisařství. Dobrosrdečný advokát Broman dokonce nabízí Fredymu zastupování u soudu, nebo netuší, že tím oloupeným hlupákem je on sám.

================================================================

The wealthy attorney Dr. Broman is getting ready to celebrate the first anniversary of his marriage to the sprightly Dolly. She suggests they celebrate by reliving their encounter and spending a night in the magic of "new-found love". So Dr. Broman and Dolly set off for town, separately. Their luxury villa, now empty, has been picked out by the burgler Monokl Fredy and his gang. On Dr. Broman's account he has fine food brought to the villa for a banquet during which he plans to steal the valuables. Meanwhile, Broman and Dolly meet in a night club and go on the razzle-dazzle with an off-duty police inspector. A number of friends and relatives turn up at Broman's villa with presents for the couple. Monokl Fredy handles the situation by charming the women and winning over the men with his eloquence, so nobody suspects that he is a burglar. Mr. and Mrs. Broman end their riotous night in a bar called Inferno. In the end all of the main characters wind up in the police station. Broman even magnanimously offers to act as Fredy's lawyer, because he does not realise it was his own house that Fredy burgled.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Spytihněv

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
členka tlupy Monokl Fredyho
cestující ve vlaku
člen tlupy Monokel-Fredyho



Film je v jazycích..
Čeština (1934)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Formát obrazu

Název
Režie
Přečteno: 244 krát
vygenerovano za: 0.1075 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)