Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Prometheus /Prometheus
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 121.dl Prometheus
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.08.23 - Pátek
esk premira:
2003.07.03 - Ètvrtek
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
121
Dl v serii
11
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
611
Kd epizody:
SG-611
Pidno dne:
13.04.2009, 10:55:51
Zmna dne3:
13.04.2009, 10:55:51
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Sam chce nastoupit do auta, ale vtom ji osloví reportérka. Øekne jí, že ví o projektu Prometheus, což je krycí jméno pro projekt Stargate. Ukáže jí také trinium, které má být souèástí Promethea. Sam vše popøe a odjede. Když Sam dojede do SGC, vše vylíèí generálu Hammondovi. Ten se jí zeptá, jestli si myslí, že ten vzorek trinia byl pravý. Øekne také, že jde o únik informací z neznámého zdroje. Reportérka chce za ètyøi dny vysílat reportáž o projektu. Když reportérka jede limuzínou, nastoupí do ní major Davis a øekne jí, aby reportáž nevysílala, protože jde o tajný projekt.

Po pøíjezdu do SGC vylíèí major Davis generálu Hammondovi, že si reportérka myslí, že Prometheus je reaktor. Má prý zdroje od nìjakého pracovníka na projektu nebo od senátora. Hammond jde informovat prezidenta. Major Davis a Sam pøijedou za reportérkou a promluví s ní. Chtìjí po ní veškeré materiály o Prometheovi, které získala. Ale ta chce kompromis - natoèit reportáž a až bude svìt pøipraven, odvysílají ji. Øíká také, že všichni èlenové týmu podepíšou mlèenlivost. Všichni nakonec souhlasí s kompromisem, ukázat TV týmu X-303 místo SGC.


Sam a Jonas pøijedou spolu s TV týmem do pouštì pøed jakousi "boudu". V ní se nachází výtah, který vede do podzemí k první lidmi postavené lodi, schopné mezihvìzdného cestování. Po vystoupení z výtahu spatøi TV tým X-303. Sam jim øekne, že loï je postavena z lidských a mimozemských technologií. Pøi prohlídce jim Sam podává podrobné informace o lodi. Nìkolik èlenù TV týmu zùstalo na mùstku a vytáhlo si zat’nik’ately a zneškodnilo stráže. Mezitím Sam a Jonas stále pokraèují v prohlídce. Sam ve strojovnì zjistí, že poèítaè simuloval použití hyperpohonu, ale simulace byla pøerušena. Zkouší se spojit s mùstkem, ale nepodaøí se jí to. Jde tedy sama zjistit, co se stalo. Pøi cestì se setká s jedním èlenem TV týmu a uvidí, že má zat’nik’atel. Zaène se tedy bránit a schová se v místnosti, kde ji jedna agentka zavøe. Jonas ve strojovnì zjišuje, že nìkdo uzavírá loï, a proto se je snaží zpomalit. Carterová se mezitím snaží s nìkým spojit, ale nevyjde jí to. Sam si hraje na MacGyvera a snaží se otevøít dveøe. Lidé s TV týmu se snaží aktivovat generátor hyperpohonu. Jonas øíká, že by to mohlo vést k velké explozi. Ale oni chtìjí pouze vyjednávat.


Do pouštì pøijeíždí speciální jednotka i s Jackem a Teal’cem. Davis je informuje, že byla uzavøena loï a že dochází k hromadìní energie v generátoru hyperprostorového okna. Øíká také, že nìkteøí èlenové TV týmu patøí k NID. Èlenové NID žádají propuštìní plukovník Simmonse a Goa'ulda, jehož hostitelem se stal Adrian Conrad. Dávají jim tøi hodiny, než nechají loï vybuchnout.


Sam se stále snaží s nìkým spojit. Ve zøízeném stanovišti na povrchu náhle zachytí vysílání od Sam. Ta jim øekne že ji zavøeli na palubì 7. Jack Sam øekne, co èlenové NID požadují. A ona jim oznámí, že našla plazmový hoøák a že se pokusí dostat ven. Pokusí se pøerušit kabely od podsvìtelného pohonu, aby nemohli odletìt. Sam zaèíná s vyøezáváním otvoru do triniových dveøí. Simmons a Conrad jsou zatím dopravováni k Prométheovi.


Na X-303 chtìjí pøejít ke druhé fázi plánu. Mají však problém - Jonas nìco vyvedl s lodí, a oni chtìjí, aby to napravil - jinak jej zastøelí. Teal'c oznamuje, že Simmons a Conrad již pøijeli. Z lodi oznamují, že ultimátum již konèí, a tak jsou Simmons a Conrad pøepraveni na loï. Sam se stále snaží dostat ven. Conrad chce zprovoznit hyperpohon. Chtìjí odletìt, ale brání jim v tom støecha. Èlenové NID dávají 30 sekund, než odpálí hyperpohon. Sam se podaøí propálit dveøe a uniknout. Støecha je nakonec stažena a X-303 odlétá se Sam, která je na 7. palubì, na níž není vše dokonèeno a Carterové zde hrozí smrt udušením. Naštìstí se jí podaøí dostat do bezpeèí. X-303 je zatím na obìžné dráze. Teal’c navrhne pøiletìt na X-303 letounem X-302, ale ten není dokonèen. Pøiletí tam tedy bojovým letounem Anubise.


Za Jonasem a reportérkou pøichází Simmons s tím, že Carterová zahynula. Mezitím se Sam dostane k ovládání pohonu. K lodi zatím pøilétá Jack a Teal'c v letounu. Na mùstku zjišují, že Sam vyøadila ovládání pohonu, a proto se ji vydají hledat. Ve strojovnì se Conrad snaží zprovoznit hyperpohon. Sam je zadržena, ale èlenové NID jsou právì vèas zneškodnìni Jackem a Teal'cem. Conrad zatím zprovozní hyperpohon a X-303 opouští obìžnou dráhu Zemì.


Jack, Sam a Teal'c se rozhodnou najít ostatní. Na mùstku zatím Conrad napadne Simmonse, ale ten ho "zastøelí". Na mùstek zatím pøichází Teal'c a Jack, ale ostatní jsou zranìni. Jedna ze zranìných jim øekne, že ostatní jsou na palubì 4. Goa'uld se ale dostane do Simmonse a napadne pøi cestì na 4. palubu Jacka a Teal’ca. X-303 zatím vyletí z hyperprostorového okna. Jack otevøe dveøe do vesmíru, Simmons je vcucnut do vesmíru. Carterová oznamuje, že neví, kde jsou, a také øíká, že nemùže nastavit cestu domù. Vtom pøilétá asgardská loï a Thor se transportuje na Promethea. Podìkuje jim na záchranu z goa'uldské lodi. Jack žádá Thora o pomoc, ale Thor chce po SG-1, aby mu pomohla, nebo jejich domovská planeta byla napadena replikátory.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 183 krt
vygenerovano za: 0.1029191 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)