Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Allegiance /Svornost
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 119.dl Svornost
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.08.09 - Pátek
esk premira:
2003.07.01 - Úterý
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
119
Dl v serii
9
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
609
Kd epizody:
SG-609
Pidno dne:
13.04.2009, 10:34:44
Zmna dne3:
13.04.2009, 10:34:44
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Na pozemské stanovištì Alfa pøicházejí prchající Tok’rové ze základny Risa, kterou napadla Anubisova vojska. Spousta Tok’rù je zabita a zranìna. Jako poslední prochází bránou Jacob s Malekem. Jacob je sice zasažen, ale ujišuje Jacka, že na druhé stranì odpálil dostateènì silnou nálož, aby nikdo z Anubisových Jaffù nevidìl, kam odešli. Na stanovišti jsou také Jaffové, vedeni Bra’tacem a Teal’cem. Už první setkání vyvolává mezi obìma stranami napìtí, pøestože bojují za stejnou vìc proti stejnému nepøíteli. Situaci musí uklidòovat až Jack. Ale Tok’rové mají svùj dùvod k averzi vùèi Jaffùm, stejnì jako Jaffové mají averzi vùèi Tok’rùm. Vùdcové obou skupin proto musí své lidi držet na uzdì, aby se pøedešlo problémùm. Jacob pozdìji vysvìtluje Jackovi proè tomu tak je a bylo. Tok’rové byli po staletí zabíjeni Jaffy, stejnì jako Jaffové byli zabíjeni Goa’uldy, v nichž pøes všechno vidí i Tok’ry. Útok na základnu Tok’rù vzbuzuje v Jacobovi obavy, že konec Tok’rù je mnohem blíže, než si kdokoliv myslel.

První problémy zaènou v okamžiku, kdy Sam náhodou objeví, že si nìkdo hrál s naquadahovým generátorem a vyvolal v nìm pøetížení tak, aby na první pohled nebylo nic patrné. Jack nechává uzavøít celou základnu a peèlivì hlídat bránu, takže se k nim Jonas z SGC nemùže pøipojit. Navíc hodlá nechat provìøit každého na základnì a jako první si vybere zámìrnì Tok’ry. U Maleka zatarc detektor nic neobjeví a na øadu se dostávají Jaffové. V tom okamžiku je Tok’ra Ocker nalezen mrtvý. Jako první podezøelý se jeví Jaffa Artok, který s Ockerem už od pøíchodu nevycházel pøíliš dobøe. Artok o sobì tvrdí, že je nevinen, ale po provìøení zatarc detektorem se ukáže nìco jiného. Artok je uvìznìn a kolem se strhne debata o spolehlivosti údajù ze zatarc detektoru. Jack nakonec navrhne, aby o dalších dùkazech rozhodla pitva. Ta pøinese zajímavé výsledky, které vedou Bra’taca s Teal’cem k jednoznaènému závìru, že vrahem nemohl být v žádném pøípadì Jaffa.

Než se strhne další debata, je na základnì vyhlášen poplach. Artok je nalezen v uzamèené cele mrtvý. Zpùsob, jakým byl zabit, zùstává záhadou. Jeho smrt vede k první vážnìjší roztržce mezi Jaffy a Tok’ry, kteøí se vzájemnì pøes veškeré ujišování obviòují. Zasáhne až Bra’tac, který najde stopy vedoucí do lesa. Vše nasvìdèuje tomu, že nepøítelem není nikdo z pøítomných. Okamžitì se vypraví pátrací skupiny. Vždy rozdìlené po tøech, tedy vždy s jedním zástupcem všech tøí stran. Netrvá dlouho a všichni èlenové jedné pátrací skupiny jsou nalezeni mrtví. Pozdìji je napadena i skupinka s Bra’tacem, O’Neillem a Malekem. Bra’tac svými instinkty tuší zradu, odstrèí Maleka z cesty, ale na neviditelného nepøítele nestaèí. Malek tomu jen zoufale pøihlíží, ale nemá žádný cíl, na který by mohl støílet, zatímco Bra’tac je odvleèen pryè. Teal’c se však odmítá smíøit se smrtí svého pøítele a jen Jackovo a Jacobovo naléhání ho pøesvìdèí, aby Maleka nezabil. Malekova informace, že proti sobì mají neviditelného nepøítele se ukáže jako logická možnost, která mnohé vysvìtluje. Na pøetøes padne Nirrti a její maskovací zaøízení, ale to se nezdá pravdìpodobné ve spojení s Anubisem.

Carterová ve spolupráci s Malekem navrhne vytvoøit elektromagnetické pole o vysoké frekvenci, které by útoèníka zviditelnilo. Na dost dlouhou dobu, aby ho bylo možné zabít. Na základnì na tom zaènou ihned pracovat. Jack s Jacobem informuje všechny na základnì a zdùrazòuje, že neviditelný nepøítel je chtìl proti sobì poštvat a že ho nesmí za žádnou cenu nechat utéct. Druhá pitva, kterou zatím dokonèí dr. Fraiserová, potvrzuje, že Jaffa byl dle oèekávání zabit stejnou zbraní jako Tok’ra. Teal’c øíká, že tohle není v žádném pøípadì práce Nirrti, ale Ashraka, elitního goa’uldského zabijáka. Jediný dùvod, proè nezabil více lidí, je ten, že se je snaží rozeštvat. Krátce poté zaútoèí Ashrak na obranný perimetr a zpùsobí zmatek. Sam se ho podaøí na okamžik zviditelnit, jenže elektromagnetické pole není stabilní. Pøes veškerou snahu jim znovu zmizí. Poté, co Sam znovu nahodí pole na plný výkon, ho koneènì spatøí. Než staèí jakkoliv zasáhnout, tak je zabiják zasažen tyèovou zbraní. Bra’tac je tím, kdo se náhle objeví na scénì. Tìžce zranìný, ale støílí se smrtelnou pøesností a zabije Ashraka. Spojenectví mezi lidmi, Tok’ry a Jaffy je tím upevnìno.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 162 krt
vygenerovano za: 0.26978302 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)