Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Prophecy /Proroctví
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 131.dl Proroctví
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2003.03.14 - Pátek
esk premira:
2003.07.17 - Ètvrtek
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
131
Dl v serii
21
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
621
Kd epizody:
SG-621
Pidno dne:
13.04.2009, 19:22:17
Zmna dne3:
13.04.2009, 19:22:17
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

SG-1 je na návštìvì planety P4S-237, která patøila pod Baalovu správu. Místní lidé zde stále tìží naquadah, který posílají pøes Baalova služebníka, Mota. Ten má na planetu dorazit bìhem 12 dnù. Jonas bìhem rozhovoru zažije podivné deja’vu, kdy zažije rozhovor s vesnièany ještì pøed tím, než skuteènì probìhne. Vyšetøení v SGC nic neodhalí. Žádné spojitosti s vystavením naquadrii, ani úèinkùm, které to mìlo na Kelownanské vìdce. Pouze sotva patrná mozková aktivita, pøesto se pokraèuje v dalších testech. Na poradì se probírá situace ohlednì P4S-237 a možnosti osvobodit ty lidi ze spárù Goa’uldù. Jonas má další vizi, která se krátce po poradì skuteènì stane. Doktorka Fraiserová v druhém sledu testù najde nìco, o èem si myslí, že by mohl být nádor na mozku. Navrhne Jonase uvolnit ze služby. Jonasovy vize dále pokraèují s pøíchodem Tok’rù a jeho bolest hlavy zaèíná sílit.

Tok’rové informují generála Hammonda, že Baalovo tažení skonèilo neúspìšnì a vládce Ti mu vyklouznul a ještì mìl Baal dost velké ztráty. Navíc z P4S-237 nedostal Baal žádný naquadah už skoro sto let. Všechno nejspíš skonèilo u Mota, který by mìl reálnou šanci se Baalovi na P4S-237 postavit a získat ho pro sebe. Další lékaøská vyšetøení ukazují, že Jonasùv nádor se zvìtšuje. Na poradì padne možnost, že jde o genetickou manipulaci, kterou s Jonasem provedla pøed èasem Nirrti. Fraiserová však trvá na tom, že ho nádor zabije. Jonas v tom však spatøuje výhodu a pøesvìdèí všechny, aby poèkali s operací 24 hodin. Na P4S-237 odchází Jack s SG-1 a SG-15. Když má SG-1 odejít na P4S-237, má Jonas vizi, že byla zranìná Sam. Domnívá se, že následkem nadcházející mise, takže, než SG-1 odejde, pøesvìdèí Sam a Jacka, aby radìji Sam zùstala.

Na planetì Jack promlouvá s vùdcem vesnice Ellorim. Starý muž sice mluví nejprve o proroctví, ale poté, co na nìj Jack pøitlaèí øekne jasnì, že nechtìjí žít pod nadvládou lorda Mota, ani Baala. Netuší ovšem, že je jeden z vesnièanù, Chazen, vyslechl a zradil. Pøes komunikaèní kouli poslal lordu Motovi varování. Na základnì SGC se naplòuje další z Jonasových vizí a Sam se stane skuteènì vážná nehoda. Jonas si vyèítá, že ji pøesvìdèil, aby zùstala. Poté co navštíví Sam v nemocnici si uvìdomuje, že všechno se dìje pøesnì podle jeho vizí. Sam nadnese nìkolik teorií z kvantové fyziky, ale pøíliš mu jeho dilema vyøešit nepomùže.

Veèer na P4S-237 probírá Jack s Ellorim podrobnosti ohlednì pøíchodu lorda Mota. Dorazí také Chazen, který vyèítá Ellorimu, že se nechal svést na scestí. Mot a jeho pøedsunutá hlídka je zde. Chazen použije omraèovací granát, aby všechny vyøadil. Na základnì mezi tím Jonas upadne napùl do bezvìdomí. Jack s Teal’cem ve vìzení koneènì poznávají lorda Mota. Ten má v plánu získat od nich pøístupové kódy pro iris a poslat do SGC bombu. Lstivì navrhne, že nepotrestá vesnièany, když mu dají ty kódy dobrovolnì. Potom odejde a nechá je pøemýšlet. V SGC se Jonasùv stav stává kritickým. Podle Janet už nemá mnoho èasu, aby nádor bezpeènì odstranili. V té chvíli se objeví poslední vize ve které Motovi Jaffové proniknou bránou do SGC i s bombou. Informuje generála o situaci, ale k tomu, aby zjistil víc, potøebuje èas.

Ve vìzení Elloriho dcera otráví stráže a pomùže SG-1 a SG-15 uprchnout. Utíkají smìrem k bránì. Jonas zkusí poslední pokus. Napodobit Teal’covu meditaci. Dostaví se vize, v níž je SG-1 a SG-15 pøepadena u brány, tìsnì poté, co vyšlou kód SG-15. Stihne ještì tu zprávu sdìlit Sam, než ho odvezou na operaèní sál. Generál nechá okamžitì vytoèit bránu a vyslat zprávu. Vysílaèku má však Chazen, který zaznamená, že vìzni uprchli. Ihned nechá vyhlásit poplach. Jaffové napadnou SG-1 u brány, ale ti jsou poplachem varováni. Mot je na Chazena rozzuøen, protože nechal SG-1 uniknout schválnì, aby je pøepadl u brány a získal kódy k iris. Na místì Chazena zabije.

Operace Jonase se podaøí a zbývá už jen návrat SG-1 na Zemi. Kolem brány se shromáždí obrnìnci, pøipravení na nejhorší. Pøichází kód SG-15, ale na volání nikdo neodpovídá. Generál nakonec na naléhání Sam nechává otevøít iris. Pøichází SG-1 a SG-15. Jack požádá o svolení rychle se na planetu vrátit a dokonèit, co zaèali. Pozdìji pøijde celý tým SG-1 navštívit Jonase, který mezi tím pochopil, že pouze naplnili proroctví, na což Sam nemá pøíhodné vysvìtlení.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 101 krt
vygenerovano za: 0.13747001 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)