Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Other Guys /Hrdinové
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 118.dl Hrdinové
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.08.02 - Pátek
esk premira:
2003.06.30 - Pondìlí
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
118
Dl v serii
8
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
608
Kd epizody:
SG-608
Pidno dne:
13.04.2009, 10:08:08
Zmna dne3:
13.04.2009, 10:08:08
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Profesor Jay Felger pracuje jako vìdec v SG-1 a je velkým pøíznivcem SG-1. Zároveò je ale také velikým snílkem. Proto je celý bez sebe, když se s týmem SG-1 setká bìhem jedné mise, kde provádìjí výzkum technologie transportních kruhù. Jeho obdivování hrdinù má souèasnì vliv na jeho práci, nebo více èasu stráví mluvením o nich, než výzkumem. Netuší ale, že Jaffa Herak dostal za úkol zajmout SG-1 a pøivést je k Anubisovi. Náhle pøilétá ha'tak a zaútoèí al-keshem, z nìhož se transportují Anubisovi Jaffové. Dochází k pøestøelce a Jay dostává od Jacka rozkaz, aby se s ostatními vìdci schoval dokud neodletí. Po krátké pøestøelce je tým SG-1 skuteènì zajat. Trojlístek vìdcù s Jayem v èele to sleduje z nedaleké duny, ale Jaffové si jich nevšímají a odlétají i s SG-1. Jay dostane šílený plán zachránit SG-1. Pøesvìdèí svého kolegu profesora Coombse, aby použili transportní kruhy k pøesunu na goa’uldskou loï. Všichni to považují za šílené, ale Jay se od toho nenechá odradit. Tøetího kolegu pošlou na základnu SGC, aby informoval generála Hammonda o situaci.

Transport na ha'tak se skuteènì podaøí a jelikož je nikdo neèeká, tak nejsou odhaleni. Jay, pøestože stále sebevìdomì tvrdí, jak zná detailnì plány ha'taku, tak bloudí ventilaèními chodbami. Zatím SG-1 sedí ve vìzení, kde si Sam z Jonase utahuje, že je poprvé v zajetí Goa’uldù. Poté se jim ukáže Herak, aby jim øekl, kdo je vlastnì zajal. V té dobì je už najdou i oba vìdci, z èehož je Jack doslova nepøíèetný. Zchladí Jaye s tím, že se nechali zajmout schválnì, protože se mají s nìkým setkat. Sam jim blíže vysvìtlí, že už zpráva pøišla moc pozdì a už nebyl èas vìdce stáhnout na základnu. Dále pak mluví o špionovi Tok’rù, získávajícího v Anubisových øadách informace o jeho nových technologiích. Koneènì dorazí i Jaffa, který je jejich spojkou. Jack nechá vìdátory v jeho rukou a oèekává, kdy se setká s lordem Khonsuem, jež je špionem Tok’rù. Jenomže nic nejde podle plánu a Herak si po rozhovoru s lordem Khonsuem uvìdomí, že nìco není v poøádku, nebo spíš domyslí. SG-1 pøesune podle plánu na planetu, kam pøiletí, ale zároveò dojde k odhalení Khonsových Jaffù a ti jsou ve skladišti, kam ukryli Felgera a Coombse zabiti. Jay dostane další nápad a ve zbrojích zabitých Jaffù proniknou dolù na planetu.

Lord Khonsu je v trùnním sále pyramidy zabit dorazivším Herakem, který pøevezme velení, dokud se nevrátí Anubis. Rozhlásí, že Khonsu byl špion a vydá rozkazy pochytat jeho lidi. Dále si nechá pøedvést SG-1, aby jim s poøádnou dávkou škodolibosti tu novinu sdìlil. Tím plány na získání informací padají a SG-1 se ocitá v nezávidìníhodné situaci. Dvojice pøevleèených vìdcù vše sleduje z pozadí. Herak chce informace o špionech Tok’rù, ale o nich SG-1 nic neví. Proto je nechává odvést do místa se silovým polem, aby je pozdìji mohl pøedat Anubisovi. Jay dostane další nápad a podaøí se jim dostat do øídící místnosti pyramidy, odkud kontaktují SG-1. Coombsovi se podaøí uvolnit štít a osvobodit je. Jay donese pár zbraní. Všechno jde dobøe a dostanou se ven. SG-1 vyøídí hlídku u brány, ale Coombs zùstane uvìznìný v øídící místnosti. Navíc se Jaffové zaènou probourávat dovnitø. Jack s Teal’cem se tam na poslední chvíli pøemístí a dostanou ho z toho. Transportními kruhy se pøenesou až k bránì.

Brána je již vytoèená a zbytek týmu s Jayem u ní èeká, ale na poslední chvíli se ještì pøiøítí Herak zuøivì odstøelující uprchlíky. Celkem marnì, nebo ti jsou už u brány a on to moc dobøe ví. Jack si neodpustí ještì ho naposledy popíchnout, než skoèí za ostatními bránou. V SGC dochází ke slavnostní události a udìlování vyznamenání obìma vìdcùm. Generál Hammond má projev, Jack pøedává vyznamenání a Sam obìma vìdcùm gratuluje, pøièemž u Jaye zùstane o poznání déle a pogratuluje mu ještì trochu jinak. V tom okamžiku Coombs pøeruší Jayovo zasnìní a on se probouzí do reality. Oba se dají do práce a neodpustí si pøitom vzájemné narážky na to, co udìlali.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 229 krt
vygenerovano za: 0.28343081 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)