Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu The Changelling /Dvojí realita
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 129.dl Dvojí realita
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2003.02.28 - Pátek
esk premira:
2003.07.15 - Úterý
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
129
Dl v serii
19
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
619
Kd epizody:
SG-619
Pidno dne:
13.04.2009, 19:03:50
Zmna dne3:
13.04.2009, 19:03:50
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Dìj zaèíná v nemocnici, kde na sále leží Teal´c a pøichází k nìmu lékaø - je to Apophis. Teal´c se probouzí ze špatného snu v nìjaké ubytovnì jako hasiè, jmenuje se T. Jonas jde za ním a ptá se, co se dìje, ale Teal´c odpoví, že nic, ale ví, že je nìco špatnì; a opìt je na základnì ve svém pokoji. Sam je v jídelnì a Teal´c jde za ní a Sam ho nutí vypít èaj. Zase je u hasièù, reality se støídají, pokaždé je jinde. V realitì u hasièù se T. chystá na transplantaci ledviny pro svého otèíma Braeho. Ozve se siréna a všichni jdou na výjezd. Jedou k nehodì. Je tam rozbité auto. T. jednoho zranìného otoèí - je to Apophis a T. se lekne. Potom auto zaène hoøet a T. vidí uvnitø Braeho, a tak bìží, aby ho vytáhl, ale auto vybouchne a T. to odmrští a... probudí se opìt na základnì. Sam je vydìšená, že Teal´c omdlel, ten ale tvrdí, že to není pravda.

Reality se stále støídají, T. není po výbuchu zranìný, operovaná ledvina se neujme a T. je poøádnì zmatený, neví, co je sen a co pravda. Jack za ním pošle místního psychologa. Je to Daniel a ten se snaží s T. rozmlouvat, mluví o transplantaci a o nehodì. Teal´c je opìt na základnì, ale pøed odchodem bránou na misi se zhroutí a køièí, že nemá symbionta a prosí Jacka, a mu pomùže. Ukáže se tøetí realita, Teal´c a Bra´tac jsou na neznámé planetì, okolo je spousta mrtvých Jaffù. Oba jsou zranìní a Teal´c vkládá svého symbionta støídavì Bra'tacovi a zpìt sobì, aby oba udržel naživu.V realitì u hasièù za T. opìt pøijde Daniel a ptá se ho, zda není souèástí nìjaké vojenské operace. T. zaène vyprávìt o týmu a bránì ze svých snù. Uvìdomuje si, že tam je Jaffa a má symbionta, ale neví, co je skuteènost. Daniel mu øíká, že když je tam, je to sen, když je tady, je to taky sen, ale obojí nejde. Zeptá se, co když není skuteèný ani jeden a T. se ptá, co má dìlat. Daniel odpoví "vydržet, alespoò ještì chvíli" a odchází. Teal’c se probouzí na základnì, je zranìný a hned se ptá na Bra’taca.

Vychází najevo, že Jaffové šli na planetu na setkání povstalcù, ale byla to goa´uldská past. Všem Jaffùm vyndali symbionty a zùstal jen Teal´cùv. Dr. Fraiserová stále pøendavá symbionta do Teal'ca a Bra'taca, protože si neví rady. Oba umírají. Do SGC pøichází Jacob Carter a pøináší látku zvanou Tretonin od Pangaranù. Tok´rové ho upravili pro Jaffy. Fraiserová ho dává obìma mužùm. Když se Teal´c probere, stojí u nìj Daniel a rozmlouvají spolu. Bra’tac i Teal’c jsou zachránìni.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 252 krt
vygenerovano za: 0.06437397 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)