Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Redemption I /Spása I
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 111.dl Spása I
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.06.07 - Pátek
esk premira:
2003.06.19 - Ètvrtek
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
111
Dl v serii
1
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
601
Kd epizody:
SG-601
Pidno dne:
12.04.2009, 16:48:54
Zmna dne3:
12.04.2009, 16:48:54
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Epizoda zaèíná neúspìšnou misí SG-1 na P2X-374. Zatím nemohou najít vhodnou náhradu za Daniela. Další kandidát se neosvìdèil a oni jen zázrakem unikli domù. Generál informuje Sam, hned po neúspìšném návratu, že projekt v Oblasti 51 je dokonèen. Ta zajde za Jonasem, který se na Zemi pomalu zabydluje, a nachází si nového koníèka v meteorologii. Na generálùv pokyn ho vezme do oblasti Oblasti 51, kde Jonas spatøí dokonèenou a plnì funkèní verzi prototypu X-302, z které je nadšen. Po návratu na základnu, najde Jack generála, jak mluví s plukovníkem Èechovem, který se snaží protlaèit ruské zájmy a lidi v rámci smlouvy do SGC i do týmu SG-1, což Jack kategoricky odmítá pøed ním i poté, co zùstane s generálem o samotì. Jonas se bìhem rozhovoru se Sam snaží naznaèit, jestli by on nemohl být tím ètvrtým èlenem SG-1. Sam se však zatváøí ponìkud rozpaèitì, nebo ani ona si není jistá, jestli má Daniela nahradit Kelowòan, kvùli kterému Daniel zemøel (povznesl se). Jonas o tom zkouší mluvit i s Teal’cem bìhem boxu a Teal’c se tváøí nejvíc souhlasnì. Pozdìji v jídelnì Teal’c zkusí Jackovi nadhodit volbu Jonase, než na základnu pøichází Bra’tac se špatnou zprávou. Teal’cova žena umírá, její symbiont dosáhl stádia plné dospìlosti.

Teal’c odchází s Bra’tacem na Chulak. Krátce poté je v SGC aktivována brána zvenèí, ale nikdo nepøichází, ani nejde o žádný zjevný útok. Na Chulaku zatím dojde k menší roztržce. Teal’c je zdrcen smrtí své ženy, ale ještì více zklamáním svého syna, který ho obviòuje z její smrti. V SGC se brána nezavírá ani po tøiceti osmi minutách. Teprve mnohem podrobnìjší rozbor ukáže pøekvapivé zjištìní. Na Chulaku se Teal’c s Bra’tacovou pomocí usmiøuje s Ry’acem, který chce lépe poznat ty skuteèné nepøátele, kteøí mají na svìdomí smrt jeho matky a dùvod, proè jeho otec bojuje proti Goa’uldùm. Na Zemi zaèíná horeènatá aktivita, protože už je jasné, že brána za dva dny vybuchne a s ní nadejde kataklyzmatická reakce. Spory mezi Amerièany a Rusy jsou doèasnì odsunuty stranou a na pomoc je povolán egocentrický doktor McKay sršící sarkasmem jen, co se objeví. Sam jeho pomoc automaticky odmítá. Poslední možností se zdá být pøivolání Asgardù. X-302 je pøipravena. Sam s Jackem ihned vyrazí. Jonas ještì pøedtím poukazuje na nestálost naquadrie. Podle nìj nikam nepoletí. X-302 opustí Zemi, ale nedokáží se strefit do hyper-prostorového okna a jsou povoláni zpìt na základnu.

Teal’c zatím zjišuje, že brána na Tau’ri nefunguje a dostává od svého pøítele Shaq’rela pøilétajícího v teltaku (goa’uldské nákladní lodi) znepokojivou zprávu o Anubisovì útoku na Zemi. Útok již zaèal, takže se nesnaží vrátit, místo toho dají dohromady plán s cílem znièit Anubisovo zaøízení. Bra’tac si ještì pamatuje adresy planet a zkouší jednu po druhé. Najde jenom jednu, kterou nemohou otevøít. Tam se všichni ètyøi vydají v teltaku. V SGC mezitím rozebírají dùvod, proè bylo okno pro skok do hyperprostoru nestabilní. Sam nedokáže najít øešení, nebo to podle ní mìlo fungovat. Dojde ke slovní pøestøelce s McKayem. O pár hodin pozdìji všichni poznají, kdo stojí za napadením Zemì. Anubisova projekce se ukáže v prostoru brány. Vyzývá je ke kapitulaci („Pokloòte se pøed svým bohem“ – øeèeno goa’uldsky). Co hùø, Sam je pøesvìdèená, že používá asgardskou holografickou technologii. Technologii, jíž staèil získat bìhem napojení Thorova mozku k poèítaèi ještì pøedtím než, ho zachránili z Anubisovy lodi (viz epizoda 5.22 Revelations). Anubis evidentnì disponuje mnohem úèinnìjšími zbranìmi, než kterýkoliv jiný Goa’uld nebo Vládce Soustavy.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 185 krt
vygenerovano za: 0.08211112 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)