Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Nightwalkers /Noèní smìna
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 115.dl Noèní smìna
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.07.12 - Pátek
esk premira:
2003.06.25 - Støeda
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
115
Dl v serii
5
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
605
Kd epizody:
SG-605
Pidno dne:
12.04.2009, 19:23:55
Zmna dne3:
12.04.2009, 19:23:55
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Pozdì v noci neznámý muž, dr. Richard Flemming, vydìšený nasedá do svého auta a rychle odjíždí pryè. Cestou vytáèí na mobilu èíslo. Telefon zvedá Sam s ospalým hlasem. Dr. Flemming mluví rychle a zmínka o Adrianu Conradovi vzbudí její zájem. Stihne øíci ještì o projektu a požádat o ochranu než do nìj zezadu nìkdo prudce narazí. Telefon ohluchne a Sam se nic dalšího nedoví.

Ráno na poradì v SGC Sam rozebírá celou záležitost kolem doktora Flemminga. Pracoval u øady vìdeckých spoleèností a obzvláštì u Immunitech Research, dceøiné spoleènosti Zetatron Industries, kterou vlastnil Adrian Conrad. Jonas okamžitì všechny pøekvapí, když doktora pozná podle jména, ale dále pøedstírá, že netuší, kdo je Adrian Conrad (viz Desperate Measures). Generál Hammond mu osvìtluje, že Conrad si pøed nìjakým èasem zkoušel sám implantovat symbionta, aby vyléèil smrtelnou chorobu. Sam zarytì mlèí a nekomentuje, proè tehdy unesli i ji. Spoleènost byla pøesunuta do malé vesnièky Steveston na pobøeží Oregonu. Jelikož doktor Flemming je od rána pohøešován, generál Hammond naøídí vyšetøování a pošle SG-1 vyøešit záhadu. U stolu zùstává pouze Sam s Jonasem. Sam se ptá, zda Jonas skuteènì nevìdìl o Adrianu Conradovi. Ten pøipouští, že vìdìl, jenom nechtìl vypadat pøed ostatními pøíliš podivnì tím, že ví všechno.

V mìsteèku Steveston, kam se trojice èlenù SG-1 vydává, jde Sam za šerifem. Zkouší z nìj vytáhnout informace a žádá o spolupráci. Ten se tváøí trochu neochotnì, ale nakonec pøipouští, že doktor Flemming byl v poslední dobì nervózní a ve vraku jeho auta našli navíc drogy. A nadto v laboratoøích vypukl požár a všechny dùkazy jsou tudíž pryè. Sam se vrací k autu, kde nechala Teal’ca s Jonasem. Vyrážejí prohlédnout Flemmingùv dùm. Díky Sam a její sadì šperhákù se snadno dostávají dovnitø. Prohledají celý dùm, ale nic nenajdou. I disk doktorova poèítaèe je prázdný. Pøeruší je pøíjezd poštovního vozu. Sam pøevezme zásilku, jíž adresoval doktor Flemming sám sobì. Uvnitø najde neznámou vakcínu v injekèní støíkaèce. Spoleènì s nálezem drog v jeho autì se jeví paranoia jako jedna z možností. Immunitech zjevnì pracoval na nìjaké superdroze. Sam nechává vzorek poslat do laboratoøe k otestování.

Toho veèera se v mìsteèku Steveston v opuštìných lodìnicích koná podivná schùze. Mluvèí zde hovoøí o trojici návštìvníkù, kteøí pøijeli do mìsta a kladou pøíliš mnoho otázek. Pokud by náhodou na nìco pøišli, bude nutné se s nimi vypoøádat. Ráno Sam hledá Jonase s Teal’cem. Najde je v restauraci, kde snídají. Pozastaví se nad tím, co Jonas konzumuje. Bohužel nezjistila nic a Teal’c dodává, že dopadli úplnì stejnì. Jenom Jonas má trochu jiný názor a poukazuje na podivné chování místních lidí. Pomocník šerifa vstupuje na scénu s tím, že šerif s ní chce mluvit. Šerif nemá zrovna velkou radost z toho, že se ve mìstì vyptávají. Dodává, že našli v laboratoøi benzín. Zkouší ze Sam nìco vytáhnout, ale bezvýslednì. S povzdechem mluví o špatných èasech i nejasnì naznaèí zmizení spolupracovníka doktora Flemminga. Nakonec vytáhne krabici s materiály, které má o spoleènosti Immunitech.

Pozdìji v hotelu SG-1 Sam studuje materiály, ale vìtšina údajù je zaèmáraná a neèitelná. Z toho, co najdou, Sam vyète o jejich práci ohlednì genetického výzkumu, který mimo transplantaci kùže èi orgánù mohl vést teoreticky ke klonování èlovìka. Což mohl být dùvod proè Flemming a jeho kolega nechtìli na výzkumu dále pokraèovat. Otázka, proè volal právì ji, nabízí odpovìï ve spojitosti s Adrianem Conradem. Veèer Jonas s Teal’cem zajdou do místního baru. Nezávaznì mezi sebou hovoøí, než je dvojice místních štamgastù zkusí vyhodit. Pøíchod šerifa zažehná možnou rvaèku a oni radìji sami odcházejí ze scény. Šerif se poté obrací na místní muže, kteøí chtìli vyvolat rvaèku, a slibuje jim, že pokud cokoliv pokazí, zabije je.

Ráno v restauraci Sam mluví o prvních výsledcích zkoumání oné vakcíny. Zjevnì jde o nìjakou mimoøádnou protilátku, ale víc potvrdí až další testy. Dovnitø také pøichází jeden z mužù, se kterým se Jonas s Teal'cem veèer støetli v baru. Nepamatuje si však nic z vèerejší scény, ani Jonase s Teal’cem. Ještì to probírají venku, než Teal’c poznamená, že jsou sledováni. Nenápadnì sledujícho muže nalákají do pøipravené pasti. Ukáže se, že byl èlenem ochranky v Immunitechu. Znal doktora Flemminga a navíc se domnívá, že doktor byl zavraždìn. Ve mìstì nemohl nikomu vìøit a navíc ho doktor varoval, že lidé, co po nìm jdou, pøicházejí pouze v noci.

V hotelu Sam pøemýšlí, co myslel tím: pøicházejí pouze v noci. Jonas spatøuje zøejmou spojitost s událostí v baru. Ona však jeho názor úplnì nesdílí s tím, že urèité násilí v baru je bìžné. Jonas však stojí za svým a Teal’c pøikyvuje. Nadnese možnost, že ten muž mohl být klon. Sam jeho hypotézu jednoznaènì zamítá. Souhlasí s tím, že celé mìsto je podivné. Zmíní lodìnici, èehož se Jonas okamžitì chytne. Vyrazí si opuštìnou lodìnici prohlédnout. Najdou stopy a jdou dál dovnitø. Teal’c najde konstrukèní schémata a Jonas i samotnou konstrukci - rozestavìnou hvìzdnou loï.

V hotelu Sam telefonicky informuje Hammonda o situaci. Disky, jež zabavili v lodìnicích, jsou však zakódované, ale Sam se je pokouší rozkódovat. Není pochyb o mimozemské pøítomnosti. Sam se domnívá, že ti, kdo loï staví, pracují pouze v noci, èehož se Jonas ihned chytí, nebo pøesnì ta slova použil muž z ochranky. Sam pøikývne. Posílá oba dva zkontrolovat situaci a sama se pouští do práce. Pozdì v noci k lodìnicím pøijíždí velká skupina místních obyvatel. Sam koneènì rozkóduje disk, z nìhož jasnì pozná goa’uldské písmo. Okamžitì informuje Teal’ca s Jonasem o tom, že všichni ti lidé jsou Goa’uldi. Doktor Flemming a jeho kolega pracovali na klonovacím výzkumu s tím, že neklonovali lidi, ale symbionta Adriana Conrada. Nemohou je vycítit, protože nemají v krvi naquadah. Døív, Jonas s Teal'cem stihnou zmizet, tak je seberou dva muži, z nichž jeden je pomocníkem šerifa.

V hotelu si zatím Sam všimne, jak pøijíždí øada aut. Zhruba deset z místních lidí vystoupí a míøí k hotelu. Okamžitì sáhne po zbrani, ale nakonec ji napadne píchnout si neznámou vakcínu. V autì mezitím šerifùv pomocník sdìluje Teal’covi s Jonasem, že do svítání musí odjet. Pøedstaví se jako agent Cross z NID a druhého muže jako agenta Singera. Cross jim vysvìtluje, že zde pouze sledují situaci a èekají, až bude loï hotová. Potvrzuje klonování symbiontù a na Teal’covu poznámku, že symbionti nejsou úplnì dospìlí a nemají tudíž plnou kontrolu, dodává, že pøebírají kontrolu v noci. Místní lidé nemají sebemenší tušení, co se s nimi bìhem noci dìje. Navíc NID má vše pokryté pro pøípad nouze.

V hotelu mezitím šerif omámí Sam napuštìným hadrem a z lékaøské pøepravní bedny do ní nechá dát jednoho ze symbiontù. Když pak agenti NID pøivezou Jonase s Tea’lcem do hotelu, najdou jen otevøené dveøe a prázdný pokoj - jednoznaèný dùkaz, že symbionti o nich už vìdí. Cross naštvanì povolává speciální tým k zajištìní mìsta. Situace je mnohem horší, protože se ukáže, že jeho kolega Singer už také dostal symbionta a všechny omráèí zat'nik'atelem. Když trojice pøijde k sobì, zjišuje, že byli pøevezeni do kanceláøe šerifa. Poznají øadu místních lidí i Sam. Jonas zkouší zjistit, proè je pøipoután, ale jenom od Sam dostane facku. Symbionta dostává jen Cross s instrukcemi pro budoucí ovládnutí NID. Sam ještì upozorní, že psala zprávu pro SGC, kterou by bylo dobré znièit. Na otázku, co s Jonasem a Teal’cem, Sam navrhne oba dva zabít.

Do mìsta pøijíždí speciální jednotka a zajišuje mìsto. V kanceláøi šerifa najdou jenom spoutanou dvojici èlenù SG-1. Agent Cross vstupuje na scénu a žádá od seržanta pøepravu na základnu NID. Než stihnou pøivolat vrtulník, pøijíždí policejní auto a z nìho vystupuje Sam. Chce mluvit s Crossem. Navrhuje mu, že vezme symbionty na základnu SGC. Cross považuje celou vìc za riskantní, ale Singer nad tím mávne rukou. Plán se mu zdá dobrý, jelikož nikdo neví, o co jde. Z èehož je Sam rychle vyvede. Vytáhne zat'nik'atel a oba dva omráèí.

Pozdìji v SGC Sam informuje všechny o tom, co zjistila z nalezených dat. Immunitech vytvoøil symbionty a jako pojistku proti nim vytvoøil urèité antibiotikum, které je dokázalo usmrtit. Sam vysvìtluje, že si píchla nalezenou vakcínu a symbiont v ní bìhem nìkolika málo minut zemøel. Zbytek jenom hrála. Generál Hammond dodává, že totéž poté provedli se všemi obyvateli a vymysleli krycí pøíbìh o epidemii meningitidy. Loï byla pøesunuta do Oblasti 51 k dalšímu studiu.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 158 krt
vygenerovano za: 0.04096198 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)