Nick:
Heslo:
Registrace
TOPlist
Nzev dlu Shadow Play /Stínohra
seril:Hvìzdná brána
seril Hvìzdná brána - 117.dl Stínohra
Aternativn nzvy epizody
Seril
Datum premiry:
2002.07.26 - Pátek
esk premira:
2003.06.27 - Pátek
ada:
6
Epizodu pidal uivatel:
Admin
Epizodu naposledy upravil uivatel:
Admin
slo epizody:
117
Dl v serii
7
nr:
Seznam nr

Akční

Dobrodružný

Sci-fi


titulky:
Titulky Verze ripu Velikost Jazyk Autor
Produkn slo:
607
Kd epizody:
SG-607
Pidno dne:
12.04.2009, 22:57:48
Zmna dne3:
12.04.2009, 23:11:20
Dlka dlu:
42 min.
Obsah- star(2008):

Velitelství SG-1 kontaktují Kelowòané a navrhují diplomatické jednání. Na základnu pøichází velitel Hale, velvyslankynì Dreylocková a dr. Kieran, Jonasùv uèitel na universitì a také muž jenž ho zatáhl do projektu naquadrie. Vyslanec hovoøí o napjaté situaci na Kelownì, kdy Tirania a Federace Andari hodlají podepsat dohodu o neútoèení a je jen otázkou èasu, než zaútoèí na nì. Tím pádem jim nezbude nic jiného než použít naquadriovou bombu, jíž doktor Kieran úspìšnì otestoval. Nabízí naquadrii výmìnou za pomoc v oboru technologie tryskového pohonu. Generál Hammond a SG-1 váhá s jakoukoliv akcí, protože už se jednou spálili. Jonas jenom potvrzuje, co bylo øeèeno, protože byl toho všeho souèástí.

Pozdìji na základnu pøichází opìt doktor Kieran, ale je sám. Chce mluvit s Jonasem. V soukromí mu navrhuje možné øešení a øíká, že je èlenem jistého odboje, který má za cíl zastavit válku. Argumentuje, že lidé ve všech tøech zemích jsou nespokojení s váleènou politikou. Pøípadný puè by odvrátil vnìjší hrozbu a všichni by se museli zamìøit na vnitøní problémy. Tým SG-1 s Jonasem je vyslán na Kelownu, aby oficiálnì nabídl urèitou pomoc a neoficiálnì provìøil druhou možnost, jíž navrhuje doktor Kieran. Oficiální jednání samozøejmì ztroskotají a tím se vše protáhne. Jack požaduje na doktorovi dùkaz o odboji. Kelowòanský ministr si povolá Jonase ve snaze pøesvìdèit ho, aby jim pomohl. Výmìnou nabízí zpátky jeho místo na akademii. Když vidí, že neuspìl, stoèí øeè smìrem k doktoru Kieranovi, který se chová stále nepøedvídatelnìji a chce po Jonasovi, aby na nìj dohlédl.

Další jednání nikam nevedou a ani možnost odhalení projektu hvìzdné brány nikam nevede. Doktor Kieran je stále více znepokojený a navrhuje SG-1, aby se setkali se zástupci odboje a nabízí jim naquadrii. Souhlasí, že se za nimi vydá a dojedná schùzku. Jonas ho tajnì sleduje, ale ještì nìkdo další po nich jde. Jonas mu pomùže utéct, ale bìhem honièky doktor Kieran padá z lešení. Z tìžkým zranìním je pøevezen do SGC. Pøi pozdìjší poradì Jonas navrhuje, aby dokonèili plán a pomohli odbojáøùm, což by zabránilo válce. Sam k tomu dodá, že mohou najít naquadrii, jíž doktor schovával pro potøeby odboje. Zaènou hledat v místì, kde doktor spadnul.

V SGC zjistí doktorka Fraiserová, že Kieran trpí pokroèilou fází schizofrenie, což vyvolává jeho halucinace a paranoiu. Jonas se vrací na Kelownu, aby si promluvil s vládou a pokusil se zmìnit jejich stanovisko, zatímco SG-1 nalézá velké množství naquadrie ve zcela opuštìném skladišti. Jonas zkouší pøesvìdèit své lidi o skuteèné hrozbì, jíž Goa’uldi pøedstavují, než do toho všeho pøichází Jack. Øekne Jonasovi, že podle Janet doktor Kieran trpí pokroèilou fází schizofrenie a všechno o odboji byla jenom jeho halucinace spojená s marnou snahou zastavit válku. Ministr i velitel Hale pøiznávají, že mìli podezøení, že výzkum naquadrie má zhoubné úèinky, ale nechtìli vydìsit ostatní vìdce.

Pozdìji v SGC Janet pouze shrnuje, že stav doktora Kierana se rozhodnì nezlepší a jediné, co mùže udìlat, je to, aby se dále nezhoršil. Jonas podle všeho není tím vším zasažen a nové bezpeènostní opatøení zajistí, aby nedošlo k dalším pøípadùm. Postup hodlali poslat i Kelowòanùm, ale spojení s nimi je pøerušeno a oni se už více neozývají. Jonas navštíví doktora ještì pøed pøevozem a nezbývá mu nic jiného, než ho utvrdit v pravdivosti jeho halucinací.

Dl serilu je v jazycch..
*
obsazen:
Hlavn postavy dlu

== osoby ==
== postava ==

Dabing dlu

== osoby ==
== postava ==

slo
Nzev
Reie
111. dl
´´Wood Martin´´
112. dl
´´Wood Martin´´
113. dl
´´DeLuise Peter´´
114. dl
´´Wood Martin´´
115. dl
´´DeLuise Peter´´
116. dl
´´Wood Martin´´
117. dl
´´DeLuise Peter´´
118. dl
´´Wood Martin´´
119. dl
´´DeLuise Peter´´
120. dl
´´Mikita Andy´´
121. dl
´´Woeste Peter F.´´
122. dl
´´Mikita Andy´´
123. dl
´´Woeste Peter F.´´
124. dl
´´DeLuise Peter´´
125. dl
´´Gereghty William´´
126. dl
´´DeLuise Peter´´
127. dl
´´Gereghty William´´
128. dl
´´Mikita Andy´´
129. dl
´´Wood Martin´´
130. dl
´´DeLuise Peter´´
131. dl
´´Waring William´´
132. dl
´´Wood Martin´´

Peteno: 242 krt
vygenerovano za: 0.10039091 sek.
T=text/t=titulk







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)