Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Na sto procent
rok natočení:1938
film: Na sto procent / Na sto procent (1938)
Základní info k filmu
typ filmu: Krátky film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
admin
film přidaný
11.07.2015, 21:19:30

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Krátkometrážní
Krátkometrážní
info zde :
Reklama
info zde :

Obsah filmu:

Listonoš si chce koupit boty, ale odchází z prodejny nespokojen. Zastaví ho prodavač a upozorní na to, že je potřeba nohu pořádně změřit. Při té příležitosti se ukáže, že má listonoš ploché nohy. Jsou mu proto doporučeny ortopedické vložky. Poté, co mu personál prodejny ošetří nohy masáží, vypere ponožky a zabalí staré boty, odchází zákazník uspokojen. Vybíravá zákaznice honí prodavačku. Všímavý prodavač upozorní zákaznici, že má prokřehlé nohy a boty se jí proto špatně zkoušejí. Dá jí nohy nahřát v teplé vodě a doporučí jí, aby v tak chladném počasí nosila teplou obuv s beránčí vlnou - meltonky. Jinému zákazníkovi doporučí prodavač pedikúru a mezitím mu staré boty dá na počkání podrazit. Reklama na služby firmy Baa.
================================================================

A postman wants to buy some shoes but leaves the shop dissatisfied. The shop assistant stops him and points out that his feet have to be measured properly. It turns out that the postman has flat feet which require orthopaedic insoles. One of the shop assistants gives him a foot massage, washes his socks and wraps up his old shoes and the customer leaves the shop fully satisfied. A discerning customer makes the shop assistant work for her money. An observant assistant points out to a customer that her feet are stiff with cold and she would certainly have trouble trying on new shoes. He bathes the customer's feet in warm water and recommends that in such cold weather she should weare warm shoes lined with lambswool. He recommends to another customer that he indulge in a pedicure while his shoes are resoled. This is a publicity film shot for Baa.

================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie


Film je v jazycích..
Čeština (1938)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1938)
Formát obrazu
CDS 35mm (1938)

Název
Režie
Přečteno: 204 krát
vygenerovano za: 0.0922 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)