Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Ze všech jediná
rok natočení:1937
film: Ze všech jediná / Ze všech jediná (1937)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
min.
přidal
geron
film přidaný
29.03.2012, 15:21:39

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Komedie
info zde :

Obsah filmu:

Mladá bankovní úřednice Lída Veselá se velmi sblížila s Milanem Novákem. Netuší, že ve skutečnosti jde o jugoslávského průmyslníka Milana Bora, který přijel do Prahy na konferenci finančních magnátů z celého světa, svolanou sirem Brownem z Londýna. Ten chce získat podporu pro svůj projekt stavby železnice z Asie do Evropy. Lída je přizvána na jednání jako zapisovatelka a když se tam setká s Borem, je uražena jeho podvodem. Bor navrhne místo železnice letecký most a jednání končí pro Browna nezdarem. V časové tísni pošle Milan Lídě pouze krátký dopis a drahý náramek na památku. Dotčená dívka přijme Brownovu nabídku na místo sekretářky a odjede s ním do světa. Bor se dobře připraví na nové zasedání v Dubrovníku a opět má jeho návrh úspěch. Brown mu chce znemožnit účast na závěrečném jednání, ale úskok se nezdaří. Lída, která neustále odmítala Borovo vysvětlování a nepřijala ani Brownovu nabídku k sňatku, odjíždí do Prahy. Milan však brzy přijede za ní, aby ji přesvědčil, že ona je ta ze všech jediná.

================================================================

Young bank clerk Lída Veselá has become quite close to Milan Novák. She does not suspect that in reality he is the Yugoslavian industrialist Milan Bor, who has come to Prague for a conference of financial magnates from the whole world summoned by Mr Brown of London. Sir Brown would like to acquire financial support for his project to construct a railway line from Asia to Europe. Lída is invited to the proceedings as a stenographer, and when she meets Bor there she takes umbrage at his fraud. Bor proposes instead of a railway an air route and the negotiations end for Brown in failure. Pressed for time Milan sends Lída only a short letter and a bracelet as a memento. The offended woman accepts Brown's offer to become his secretary and leaves to travel the world. Bor prepares himself well for a new conference in Dubrovnik and again he has upper hand. Brown would like to preclude his participation at the closing discussion, but his trick does not come off. Lída, who has persistently refused Bor's explanation and has not accepted Bor's marriage proposal as well, leaves for Prague. Milan, however, soon shows up to convince her that she is the one and only for him.
================================================================


obsazení:
Film štáb

== osoby ==
== profese ==
Režie

Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Mrs. Erskin

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
Němec ing.Burghart
apač#1
Švéd dr. Berge



Film je v jazycích..
Čeština (1937)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1937)
Formát obrazu
CDS 35mm (1937)

Společnosti
Název společnosti
Rok
Typ
Stát
Typ média

1937
Distributor
Československo
Kino

1937
Produkční společnost
Československo
Kino

Název
Režie
Přečteno: 600 krát
vygenerovano za: 0.1882 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)