Nick:
Heslo:
Registrace
Štáb
Obsazení
Přístupnost
Hodnocení
Titulky
Seznam filmu dle prvního písmene
Název filmu (cz) Bílá jachta ve Splitu
rok natočení:1939
film: Bílá jachta ve Splitu / Bílá jachta ve Splitu (1939)
Základní info k filmu
typ filmu: Film
Typ obrazu
Černobílé
délka filmu
76 min.
přidal
admin
film přidaný
03.04.2015, 16:28:22

Datace
rok výroby
Premiéra v zemi původu
Premiéra v České republice

Žánr
Žáner(us)
Žáner(cz)
info
Romantický
info zde :

Obsah filmu:

V zámku ve Splitu žijí ovdovělá hraběnka de Milesi, její jediný syn Keko a dva hraběnčini švagři, povaleči a budižkničemové. Keko pracuje ze záliby na chemickém výzkumu, ale jinak se všichni spoléhají na rodinný majetek. Hraběnka a její mladá společnice Džidžeta tají přede všemi a zvláště před Kekem naprosto katastrofální finanční situaci. Hraběnka doufá, že se jí podaří vypůjčit si další peníze. Zárukou má být její drahocenný obraz. Netuší, že ho podvodný rámař vyměnil za kopii. Do přístavu připlouvá jachta bohatého rodáka Tudora, muže, který před lety hraběnku miloval. Keko se náhodně seznámí s jeho dcerou Phoebe a jejich flirt přerůstá v lásku. Mladík zapomíná na svůj dlouhodobý vztah s Džidžetou. Tudor, který objevil záměnu obrazu, koupí originál a tajně jej hraběnce vrátí. Když zjistí, že jeho dcera miluje zasnoubeného muže, domluví jí a Phoebe se s Kekem rozejde. Bílá jachta odplouvá. Kekův vynález je úspěšný a peníze, které za něj dostane, mu umožní, aby se oženil s Džidžetou.
================================================================

In a castle in Split there lives the widowed Countess de Milesi, her only son Keko and the countess's two brothers-in-law, loafers and good-for-nothings. Keko works for the pleasure of it on chemical experiments, but otherwise everyone depends on the family fortune. The countess and her young attendant Dzhidzheta hide from everyone, and especially from Keko, the absolutely catastrophic state of their finances. The countess hopes she will succeed in borrowing more money. Her priceless painting will have to serve as collateral. She does not suspect that the underhanded framer has substituted a copy in its place. The yacht of the wealthy Tudor family sails into the harbor. The head of the family had once been in love with the countess many years ago. By chance Keko meets his daughter Phoebe and their flirtatiousness grows into love. The young man forgets his long-standing relationship with Dzhidzheta. Tudor, who discovers the substitution of the painting, buys the original and secretly returns it to the countess. When he finds out that his daughter is in love with an engaged man, he has a talk with her and Phoebe breaks with Keko. The white yacht sails off. Keko's invention is a success and the financial situation now enables he and Dzhidzheta to be married.
================================================================


obsazení:
Hlavní postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
detektiv
znalec obrazů

Vedlejší postavy filmu

== osoby ==
== postava ==
lichvář Barna



Film je v jazycích..
Čeština (1939)

Formáty zvuku a obrazu
Zvuk
Mono (1939)
Formát obrazu
CDS 35mm (1939)

Název
Režie
Přečteno: 357 krát
vygenerovano za: 0.0914 sek.







© 2007 - 2024 Petr Kantor. Všechna práva k PHP scriptům vyhrazena. Publikování nebo šíření jakéhokoliv obsahu serveru je bez předchozího písemného souhlasu majitelů Autorský práv a provozovatele zakázáno. Autorská práva zde publikovaných materiálů jsou vlastnictvím autorů textů a jiných materiálů zde zveřejněných. Bez jejich souhlasu je nelze dále šířit !!! kontaktní email: filmy2004@volny.cz
TYTO STRÁNKY JSOU POUZE INFORMATIVNÍ NESLOUŽÍ A NENÍ JEJICH ÚMYSLEM POŠKOZOVAT NEBO PROFITOVAT Z MATERIÁLU ZDE PUBLIKOVANÝM.

Staňte se fanoušky těchto stránek!. Podpořte je a napište, co byste zde chtěli mít.
Ti, kteří se zároveň stanou našimi fanoušky na Facebooku, budou mít po požádání výhody navíc.



Aktivní od 25.3.2019 tedy připočítejte k němu ještě +408244 za roky (2008-24.3.2019)